Ads Top

Βιεϊρίνια : «Γύρισα στο σπίτι μου, ανυπομονώ να παίξω»


Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια επέστρεψε στην αποστολή του ΠΑΟΚ δηλώνοντας ανυπόμονος να παίξει και πάλι σε επίσημο παιχνίδι της ομάδας του.
Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, με δηλώσεις του στην κάμερα του συνδρομητικού καναλιού δεν έκρυψε την χαρά του για την επιστροφή του στους αγωνιστικούς χώρους. Εμφανίστηκε ανυπόμονος να αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ.



Για το πώς νιώθει τώρα που επέστρεψε ξανά στον ΠΑΟΚ είπε: «Αισθάνομαι πολύ καλά! Γύρισα σπίτι, όποτε νιώθω καλά!». Για το πώς βρήκε την ομάδα τώρα που γύρισε, απάντησε: «Σε καλή διάθεση, ερχόμενη από νίκες. Είχαμε κι αυτό το διάστημα να δουλέψουμε όπως ήθελε ο προπονητής, οπότε όλα είναι καλά».

Για το νέο προπονητή, τον Πάμπλο Γκαρσία, ανέφερε: «Τελευταία φορά που συνεργάστηκα μαζί του ήμασταν ποδοσφαιριστές. Υπάρχει σεβασμός κι από τις δύο πλευρές κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο για μένα. Είναι εύκολο να συνεργαστούμε. Εγώ είμαι παίκτης κι αυτοί (σ.σ. ο Πάμπλο Γκαρσία κι ο άμεσος συνεργάτης του, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, κι αυτός άλλοτε συμπαίκτης του Βιεϊρίνια στον ΠΑΟΚ) προπονητές. Είναι ευχάριστη κατάσταση. Μαθαίνουμε όλοι από αυτόν και τον βοηθάμε κι εμείς να γίνει καλύτερος!»

Για το νέο ρόστερ που βρήκε στον ΠΑΟΚ απάντησε: «Τους γνώρισα τους περισσότερους, που είναι καινούργιοι. Δυστυχώς κάποιοι ήταν στις Εθνικές ομάδες αυτό το διάστημα και δεν προλάβαμε να γνωριστούμε καλά. Έχουμε χρόνο, όμως, να γνωριστούμε καλύτερα. Είναι όλοι καλοί παίκτες και καλοί χαρακτήρες!»

Για το πόσο ανυπομονεί ο ίδιος να παίξει ξανά σε επίσημο παιχνίδι, τόνισε: «Ανυπομονώ για το πρώτο παιχνίδι! Είμαι καιρό εκτός και θέλω να παίξω ξανά. Δεν είμαι 100% έτοιμος, είναι η αλήθεια. Θέλω χρόνο ακόμη να φτάσω στο σημείο που πρέπει, αλλά θέλω να παίξω!».

Για το προηγούμενο διάστημα, από το καλοκαίρι μέχρι την επιστροφή του στην ομάδα, τον Οκτώβριο. «Δεν θέλω να σταθώ στο προηγούμενο διάστημα. Ήταν δύσκολο για μένα, όμως, περασμένα ξεχασμένα. Γενικώς είναι δύσκολο να με ρωτάνε για ό,τι έγινε από το περασμένο καλοκαίρι και μετά. Δεν ήταν στο χέρι μου να λήξει το θέμα. Όλοι ήξεραν τι ήθελα. Χάσαμε χρόνο, αλλά προσπαθώ να τον καλύψω τώρα».

Για το τι περιμένει τώρα από τον ίδιο και την ομάδα, είπε: «Τώρα περιμένω κάθε μέρα να γινόμαστε καλύτεροι. Να δίνουμε το 100% σε αυτόν τον σύλλογο, γιατί το αξίζει. Προσωπικά, ό,τι μπορώ να δώσω θα το δώσω, όπως έκανα τόσα χρόνια!».

Για το παιχνίδι σήμερα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, τόνισε: «Περιμένουμε τον αντίπαλο να παίξει όπως έχει παίξει στα παιχνίδια ως τώρα. Πιέζει, τρέχει πολύ. Παίζουμε στην Τούμπα, όμως, και θέλουμε μόνο τη νίκη! Αν είμαστε καλά εμείς, δεν χρειάζεται να προσέξουμε κάτι ιδιαίτερα από τον αντίπαλο. Αν είμαστε συγκεντρωμένοι όπως πρέπει, όλα θα πάνε όπως τα θέλουμε. Εμείς έχει σημασία να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Για τη σχέση που είχε με τον συμπατριώτη του, Άμπελ Φερέιρα, που είχε την ευθύνη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΟΚ μέχρι πρόσφατα, είπε: «Από τη δική μου πλευρά ήταν όλα καλά. Ήμουν πάντα καθαρός απέναντί του».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.