Ads Top

Με Βιεϊρίνια και Ελ Καντουρί η αποστολή του ΠΑΟΚ!


Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί αύριο (22/11, 19:30), με τον Αντρέ Βιεϊρίνια να βρίσκεται για πρώτη φορά στην αποστολή μετά την επιστροφή του.

Αναλυτικά:

Το… διάλειμμα τελείωσε κι ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με το πρόγραμμά του ως τα Χριστούγεννα να είναι γεμάτο κι απαιτητικό. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Κυριακής (22.11, 19:30, Γήπεδο Τούμπας) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα για τη Super League Interwetten 2020-21.

Η τελευταία μέρα της προετοιμασίας περιελάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις ενεργοποίησης, rondo, δίτερμα στο μισό γήπεδο, τακτική κι εξάσκηση στα τελειώματα και τις στατικές φάσεις.Το τεχνικό επιτελείο θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Αντρέ Βιεϊρίνια , ενώ δεν μπορεί να υπολογίζει σε τρεις παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο έκανε θεραπεία, ενώ οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασής τους. Το θετικό είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάποια επιπλέον απουσία λόγω Covid 19, αφού τ’ αποτελέσματα του τεστ στο οποίο υποβλήθηκαν όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος ήταν αρνητικά.

Αναλυτικά οι παίκτες που απαρτίζουν την αποστολή είναι οι: Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Ουαγκέ , Ροντρίγκο , Βαρέλα , Ίνγκασον , Κρέσπο , Μιχαηλίδης , Περέιρα , Βιεϊρίνια , Τσιγγάρας , Εσίτι , Νινούα , Ελ Καντουρί , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.