Ads Top

Μάνατζερ Μπερτόλιο: «Υπέγραψε στον Άρη για να κατακτήσει το πρωτάθλημα»


Για την εξαιρετική πορεία του Άρη στο φετινό πρωτάθλημα, μίλησε ο μάνατζερ του Φακούντο Μπερτόγλιο, Μαρτσέλο Τραπάσο, σε ραδιοφωνικό σταθμό.


Ο Τραπάσο χαρακτήρισε τον «Θεό του πολέμου» πολύ δυνατή που «αν συνεχίσει έτσι δυνατά, μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα». Μάλιστα πρόσθεσε ότι ο Μπερτόλιο επέλεξε τους «κίτρινους» επειδή μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Επίσης αναφέρθηκε και στο γεγονός ότι ο πελάτης του είναι προσωπική επιλογή του Θόδωρου Καρυπίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 ο Τραπάσα για Άρη και Μπερτόλιο:

Αρχικά είπε για τον 30χρονο μεσοεπιθετικό: «Είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος με τη ζωή στην πόλη και τον Άρη. Μπορεί και δείχνει τις ικανότητες του στην ομάδα, είναι χαρούμενος και φαίνεται η ποιότητα του στον Άρη. Ήρθε στην ομάδα ώριμος σαν παίκτης και στη σωστή για τον ίδιο στιγμή. Εισπράττει με μεγάλη χαρά την αγάπη του κόσμου».

Για την απουσία του κόσμου από τα γήπεδα: «Αυτό είναι το παράπονό του που δεν μπόρεσε να παίξει στο γεμάτο γήπεδο του Άρη, γιατί γνωρίζει πως ο κόσμος είναι η μεγάλη δύναμη της ομάδας.

Για το ότι ο Άρης βρίσκεται στην πρώτη θέση: «Είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, με ποιοτικούς παίκτες και αν συνεχίσει έτσι δυνατά, μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Και ο Φακούντο όταν υπέγραψε στον Άρη το έκανε για να κερδίσει το πρωτάθλημα και ακόμα το πιστεύει. Αυτός ήταν ο στόχος του».
Για τη σχέση του Μπερτόλιο με τον Θόδωρο Καρυπίδη, που ήταν και προσωπική επιλογή του: «Τον τιμάει πολύ ότι ήταν επιλογή του προέδρου και θέλει να προσπαθεί για να αποδείξει ότι αξίζει να βρίσκεται στον Άρη».

Για την αγαπημένη του θέση: «Στη θέση 10 του αρέσει να παίζει περισσότερο».

Ο 44χρονος σήμερα Μαρτσέλο Λουίς Τραπάσο έπαιξε ποδόσφαιρο μέχρι το 2007.

Για το ότι πέρασε κορονοϊό: «Δούλεψε πάρα πολύ για να επανέλθει στην φόρμα του και στην προηγούμενη φυσική του κατάσταση».

Για την κατάσταση στην Ιταλία με τον κορονοϊό: «Βελτιώνεται λίγο η κατάσταση, όχι εντυπωσιακά αλλά σταδιακά. Ελπίζουμε να πάμε καλύτερα για να περάσουμε και όσο το δυνατόν καλύτερα Χριστούγεννα».

Για το ότι έγινε διεθνής με τον Μαραντόνα: «Και μόνο το γεγονός να παίζεις για την εθνική Αργεντινής είναι κάτι το καταληκτικό. Πόσο μάλλον όταν έχεις προπονητή τον Ντιέγκο Μαραντόνα και ήταν μια στιγμή που δε θα την ξεχάσει ποτέ».

Για την απώλεια του Μαραντόνα: «Δεν πρόλαβα να μιλήσω με τον Φακούντο για αυτή την πολύ δυσάρεστη είδηση. Ο Ντιέγκο ήταν ο μεγαλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών και ήταν ο λόγος για να παίξω ποδόσφαιρο πριν γίνω μάνατζερ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.