Ads Top

Εκτός αποστολής ο Φορτούνης, μέσα ο Καμαρά για Σίτι!


Ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε να αφήσει εκτός των πλάνων του τον Κώστα Φορτούνη αλλά επιβεβαιώθηκε η παρουσία του Μαντί Καμαρά στην αποστολή για το Σίτι - Ολυμπιακός.


Ο Φορτούνης χτύπησε στο ματς πρωταθλήματος με τον Απόλλωνα Σμύρνης ενώ ιαθέσιμος θα είναι από την άλλη ο Καμαρά. Στην αποστολή μπήκε και ο Μπουχαλάκης, παρά το πρόβλημα που είχε με τη μέση του.

Υπενθυμίζουμε ότι μετά το ματς με τον Απόλλωνα ο Ελληνας μέσος είχε αποχωρήσει με δεμένο το αριστερό του γόνατο, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρτίνς είχε δηλώσει πως τον έκανε αλλαγή στο ημίχρονο για λόγους τακτικής.

Με προπόνηση που έγινε την Κυριακή το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο στον Ρέντη ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.
 
Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει τη Δευτέρα για το Μάντσεστερ και η οποία αποτελείται από 23 ποδοσφαιριστές.
 
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Βινάγκρε, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βαλμπουενά, Μασούρας, Μπρούμα, Σουντανί, Ραντζέλοβιτς, Χασάν & Ελ Αραμπί.

Νικολακόπουλος: «Βάζει Μαντί, δεν του άρεσε ο Φορτούνης»


Ο Κώστας Νικολακόπουλος ανέλυσε τις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στην αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει Μάντσεστερ Σίτι.

Την εκτίμηση πως ο Μαντί Καμαρά θα είναι βασικός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Έτιχαντ» την Τρίτη, παρότι προέρχεται από δώδεκα μέρες εκτός λόγω κορωνοϊού, εξέφρασε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Όσο για την απουσία του Κώστα Φορτούνη από την 23άδα που θα πάει στην Αγγλία, τόνισε πως από τη στιγμή που δεν είναι τραυματίας, ο Πέδρο Μαρτίνς προφανώς δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοσή του και γι’ αυτό επέλεξε να τον αφήσει στην Αθήνα.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.