Ads Top

Αφεντικό για την πρόκριση και όχι μόνο η Γρανάδα!


Απόλυτο φαβορί τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρωτιά του 5ου ομίλου του Europa League, στον οποίο συμμετέχει και ο ΠΑΟΚ, έγινε η Γρανάδα με το 2-1 επί της Ομόνοιας.

Οι Ισπανοί επικράτησαν 2-1 της Ομόνοιας στο «Nuevo Los Carmenes» και έγιναν ξεκάθαρο φαβορί τόσο για την πρόκριση, όσο και για την πρώτη θέση του 5ου ομίλου του Europa League, σε συνδυασμό με την ήττα του ΠΑΟΚ από την Αϊντχόφεν.


Σουάρες (8’) και Σόρο (73’) πέτυχαν τα γκολ για τους νικητές, που ήταν συνολικά ανώτεροι, ενώ ο Ασάντε είχε ισοφαρίσει ενδιάμεσα (60’). Με αυτόν τον τρόπο η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ έφτασε τους 10 βαθμούς και απέχει τέσσερις βαθμούς από τη δεύτερη και πέντε από την τρίτη θέση. Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε και δίκαια γνώρισε την ήττα η ομάδα της Κύπρου.

5ος όμιλος
Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής
Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ 3-2
(20’ Γκάπκο, 51’ Μαντουέκε, 53’ Μαλεν- 4’ Βαρέλα, 13’ Τζόλης)

Γρανάδα-Ομόνοια 2-1
(8’ Σουάρες, 73’ Σόρο – 60’ Ασάντε)

Η βαθμολογία
Γρανάδα 10 (6-2)
Αϊντχόφεν 6 (7-9)
ΠΑΟΚ 5 (7-5)
Ομόνοια 1(3-7)

Η επόμενη αγωνιστική
Ομόμοια-ΠΑΟΚ (22:00)
Γρανάδα-Αϊντχόφεν (22:00)

Έπειτα από κλέψιμο των γηπεδούχων λίγο έξω από την περιοχή, για το οποίο διαμαρτυρήθηκε ο Σέχου για φάουλ, η μπάλα έφτασε στον Σουάρες, από την πάσα του Σόρο και ο Κολομβιανός με δυνατό σουτ έγραψε το 1-0. Η απάντηση του «τριφυλλιού» δόθηκε στο 60’, όταν ο Λέσιακς έκανε πονηρή σέντρα από τα αριστερά, η άμυνα των Ισπανών αδράνησε και ο Ασάντε με δυνατό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα δεκατρία λεπτά μετά. Με τον Ματσίζ να ελίσσεται ωραία από τα αριστερά, συγκλίνοντας προς το κέντρο προτού πιάσει δυνατό σουτ, που δεν μπόρεσε να απομακρύνει καλά ο Φαμπιάνο. Με αποτέλεσμα ο Σόρο να σκοράρει με κεφαλιά από κοντά.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.