Ads Top

Μαρτίνς: «Έπαιξε ρόλο η κούραση»


Στην κούραση που υπήρξε από τους αγώνες των Εθνικών ομάδων, αλλά και τις απουσίες που είχε η ομάδα του στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς.
Ο Ολυμπιακός ήταν ο νικητής του ντέρμπι αιωνίων επικρατώντας του Παναθηναϊκού με 1-0, σε ένα ματς στο οποίο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και οι «πράσινοι» στο δεύτερο. 

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο Πέδρο Μαρτίνς ανέφερε μετά το τέλος της αναμέτρησης:

Για την αλλαγή εικόνας στα δύο ημίχρονα: «Πραγματικά όπως τα είπατε. Διαφορετική εικόνα στο α' με το β'. Στο α' μπορούσαμε να σκοράρουμε. Όμως πρέπει να σκεφτούμε πόσο δύσκολη εβδομάδα είχαμε. Με τραυματισμούς και παίκτες με κορονοϊό όπως ξέρετε.

Νομίζω υπάρχουν οι λόγοι για αυτό. Υπήρχε η κούραση με παίκτες από τις Εθνικές όπως οι Ντρέγκερ, Καμαρά και Φορτούνης. Οπότε η κούραση έπαιξε ρόλο».

Για τη νίκη: «Έχει μεγάλη αξία η νίκη μας. Έπρεπε να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες. Δεν θέλουμε να τις χρησιμοποιήσουμε ως δικαιολογίες. Θέλουμε τώρα να προχωρήσουμε και να γίνουμε ξανά πλήρεις».

Για το αν έμεινε ευχαριστημένος: «Γενικά είμαστε ευχαριστημένοι από την προσπάθεια της ομάδας. Κάναμε 35 καλά λεπτά».

Για τις νίκες του στον πάγκο του Ολυμπιακού όπου μπροστά του έχει μόνο τους Βαλβέρδε και Μπάγεβιτς: «Είναι πολύ καλό (για Βαλβέρδε και Μπάγεβιτς με νίκες). Το σημαντικό είναι η ομάδα να προχωράει και να παίρνει νίκες».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.