Ads Top

Οι σκέψεις Μαρτίνς για Άρη!


Ο Ολυμπιακός πάει σε μια δυνατή αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Άρη με τον Πέδρο Μαρτίνς να έχει δύο σχέδια στο μυαλό του για την ενδεκάδα.
Το σίγουρο είναι πως θέλει να ξεκινήσει τους Ελ Αραμπί, Χολέμπας. Αμφότεροι είναι έτοιμοι να γυρίσουν στην δράση.

Ο Χολέμπας, όπως φαίνεται θα βρεθεί στο αριστερό άκρο της άμυνας. Κάτι που σημαίνει πως ο Ραφίνια θα μετακινηθεί στην φυσική του θέση. Πάντως για τον Βραζιλιάνο όλα θα κριθούν λίγες ώρες πριν την έναρξη του ματς. Δεν αποκλείεται να μπει ο Ντρέγκερ, αντί του έμπειρου άσου.

Οι Σεμέδο, Σισέ θα αποτελέσουν το δίδυμο στα στόπερ ενώ ο Σα θα είναι κάτω από τα γκολπόστ.

Με βάση και τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, επικρατέστερο είναι το σχήμα 4-3-3. Δηλαδή τριάδα στα χαφ. Οι Εμβιλά, Καμαρά, Μπουχαλάκης αναμένεται να παίξουν ξανά μαζί.
Βέβαια δεν έχει «κλειδώσει», αφού και ο Μαρτίνς δεν άνοιξε τα χαρτιά του στην προπόνηση της Παρασκευής.

Ωστόσο οι επιστροφές των Χολέμπας, Ελ Αραμπί του δίνουν το δικαίωμα να γυρίσει στο αγαπημένο του 4-3-3. Παρά το γεγονός πως ο Μαροκινός μπόμπερ πέρασε την μικρή περιπέτεια με τον κορονοϊό.

Σε αυτή την περίπτωση ο Φορτούνης αναμένεται να παίξει στα άκρα με ειδικό ρόλο να συγκλίνει πιο πολύ κοντά στον Ελ Αραμπί.

Ο Μασούρας είναι πιθανό να ξεκινήσει αριστερά. Ωστόσο δεν αποκλείεται και το 4-2-3-1, που αλλάζει τα δεδομένα. Με τον Μπουχαλάκη να μένει εκτός και τον Λοβέρα να παίρνει θέση στα άκρα!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.