Ads Top

Μαουρίσιο: «Αρχίζει η ομάδα να γεύεται αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς»


Την άποψη ότι πλέον έχει αρχίσει η σκληρή δουλειά που γίνεται στον Παναθηναϊκό να αποδίδει εξέφρασε ο Μαουρίσιο μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης.
«Πιστεύω ότι πλέον αρχίζει η ομάδα να γεύεται τους καρπούς όλων αυτών των προσπαθειών, της σκληρής δουλειά κι αρχίζει να βλέπει τα αποτελέσματα», ανέφερε ο Βραζιλιάνος ο οποίος δέχθηκε ερώτηση για τον ρόλο που έχει μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

«Το στιλ της δουλειάς μου είναι αυτό. Μ' αρέσει να βοηθάω τους νέους, να μιλάω με τους παλαιότερους και γενικά να βοηθάω, να δίνω μια θετική αύρα», κατέληξε.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

«Το σημαντικό είναι πως ολόκληρη ομάδα έκανε μια καλή δουλειά σήμερα. Σημαντικοί οι τρεις βαθμοί που κερδίσαμε και τώρα ήρθε η στιγμή να ξεκουραστούμε και να σκεφτούμε τον επόμενο αγώνα του Σαββάτου».

Για το γεγονός πως βρίσκεται σε καλή κατάσταση:

«Από την στιγμή που τελείωσε το συμβόλαιο που είχα με τον ΠΑΟΚ, ξεκουράστηκα μία εβδομάδα και αμέσως μετά άρχισα να κάνω έντονη δουλειά με κάποιους φίλους από την Θεσσαλονίκη και αυτό γιατί δεν ήθελα να χάσω χρόνο γιατί ανά πάσα στιγμή ήξερα πως μπορεί να εμφανιστεί κάποια ευκαιρία και ήθελα να είμαι έτοιμος ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορέσω να παίξω και να βοηθήσω την ομάδα που θα πήγαινα».

Για το ότι προσαρμόστηκε γρήγορα στον Παναθηναϊκό:

«Είμαι ένας πολύ θετικός άνθρωπος. Συμπληρώνω τρία χρόνια στην Ελλάδα και πάντα έπαιζα εναντίον του Παναθηναϊκού οπότε κατά κάποιο τρόπο γνώριζα τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού γιατί από την πρώτη στιγμή είχα εξαιρετική υποδοχή απ' όλους. Αυτό βοηθάει στην προσαρμογή».

Για το γεγονός πως έχει ρόλο “προπονητή” μέσα στο γήπεδο:

«Το στιλ της δουλειάς μου είναι αυτό. Μ' αρέσει να βοηθάω τους νέους, να μιλάω με τους παλαιότερους και γενικά να βοηθάω, να δίνω μια θετική αύρα».

Για την εικόνα του Παναθηναϊκού:

«Όλοι γνωρίζουμε ότι δυστυχώς δεν είχαμε μια καλή αρχή στο πρωτάθλημα. Όμως από την πρώτη στιγμή που ήρθα κατανόησα πως οι παίκτες ήταν ικανοποιημένοι με την δουλειά τους, δούλευαν πάρα πολύ. Ήδη θυμάμαι ότι στον αγώνα με τον Βόλο η ομάδα είχε αρχίσει να δείχνει μια άλλη ταυτότητα. Πιστεύω ότι πλέον αρχίζει η ομάδα να γεύεται τους καρπούς όλων αυτών των προσπαθειών, της σκληρής δουλειά κι αρχίζει να βλέπει τα αποτελέσματα».

Για το αν συμφωνεί με τον προπονητή του πως ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός κόντρα στον Απόλλωνα:

«Απολύτως. Υπάρχουν στιγμές που κάνεις καλό παιχνίδι, αλλά δεν φτάνεις στη νίκη. Γι' αυτό ακριβώς ήμασταν τόσο χαμηλά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Τώρα όμως με δύο συνεχόμενες νίκες κόντρα στη Λαμία και τον Απόλλωνα, ήδη ανεβήκαμε στη βαθμολογία. Όμως αυτό δε σημαίνει πως είμαστε ικανοποιημένοι. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, ώστε να συνεχίσουμε να ανεβαίνουμε».

Για τον στόχο του Παναθηναϊκού:

«Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι η νίκη. Αυτό που κάνουμε είναι να ψάχνουμε τη νίκη. Ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα με στόχους και μεγάλη ιστορία. Μια ομάδα που πρέπει να μάχεται για τίτλους. Είμαι πεπεισμένος πως με πολύ δουλειά, με σκληρή δουλειά θα μπορέσουμε να φτάσουμε τις ανώτατες θέσεις της βαθμολογίας».

Για τις προπονήσεις που έκανε μαζί με τον Βιεϊρίνια κι αν είναι χαρούμενος που έμεινε ο Πορτογάλος στην Ελλάδα:

«Κάναμε προπόνηση μαζί με τον Βιεϊρίνια και τον Ανέστη, τον κουνιάδο του, και με βοήθησαν κατά την διάρκεια της προπόνησης. Κάναμε ένα πολύ έντονο πρόγραμμα, το πρωί κάναμε προπόνηση στην ακαδημία και το απόγευμα συνεχίζαμε την προπόνηση με διάφορους νεαρούς κι αυτό επειδή δε θέλαμε να χάσουμε χρόνο. Ευχαριστώ όσους με βοήθησαν. Όσον αφορά τον Βιεϊρίνια, χαίρομαι που έμεινε στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν μεγάλο και σημαντικό ποδοσφαιριστή και βοηθάει το ελληνικό ποδόσφαιρο που έμεινε στην Ελλάδα».

Για το πόσο έτοιμος είναι:

«Κάποια άτομα δεν πίστευαν πως μπορούσα να παίξει τρία παιχνίδια τόσα λεπτά. Είμαι ευχαριστημένος, δεν έχω κανέναν τραυματισμό κι αισθάνομαι καλά κάθε μέρα με περισσότερη προσαρμογή στο σύλλογο. Όμως είμαι ένας άνθρωπος που δεν ικανοποιούμαι εύκολα, πάντοτε θέλω περισσότερα, ψάχνω περισσότερα και ξέρω πως έχω ακόμα περιθώρια βελτίωσης».

Για το αν ο ΠΑΟΚ πήγα να τον... κλέψει από τον Παναθηναϊκό:

«Είναι σαφής η αγάπη που τρέφω για τον ΠΑΟΚ και τις ευκαιρίες που μου έδωσε. Δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με την διοίκηση, ούτε με τους συμπαίκτες μου, ούτε με τους φιλάθλους. Απλά ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό μου κι έβλεπα την δυνατότητα να συνεχίσω τη ζωή μου σε κάποιο άλλο μέρος. Ικανοποιήθηκα πολύ με την πρόταση του Παναθηναϊκού, την πρόταση του κ. Αλαφούζου και την δυνατότητα που μου δινόταν να συνεχίσω στο σύλλογο αυτό. Έτσι ο στόχος για να επιστρέψω αυτή την αγάπη, αυτή την καλή διάθεση που μου έδειξαν όλοι είναι να κάνω ότι καλύτερο μπορώ μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Για το συγκεκριμένο τώρα θέμα που θίξατε, δε θέλω να μιλήσω».

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.