Ads Top

Μπουχαλάκης: «Η κριτική δεν με αγγίζει, τέτοιες νίκες μπορεί να κρίνουν τον τίτλο»


Ο μέσος του Ολυμπιακού που σκόραρε δύο φορές στη νίκη επί του Άρη τόνισε πως τέτοιες νίκες μπορεί στο τέλος να καθορίσουν τη μάχη του τίτλου, ενώ σχολίασε και την κριτική που ο ίδιος έχει δεχθεί.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Μπουχαλάκης στη NOVA έπειτα από τη νίκη επί του Άρη:

Για το αν η νίκη ήρθε δύσκολα στο τέλος: «Το δείχνει και το σκορ. Στο τέλος ίσως πιεστήκαμε, αλλά μέχρι το 1-2 ελέγχαμε το παιχνίδι, είχαμε ευκαιρίες και να τελειώσουμε το παιχνίδι, δεν τα καταφέραμε και πιεστήκαμε, όμως καταφέραμε να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς».

Για τα δύο γκολ που σημείωσε: «Είναι δύσκολη χρονιά με ανταγωνιστικά παιχνίδια. Προσπαθώ να βρίσκω τον ρυθμό μου και είμαι πολύ χαρούμενος για τα δύο γκολ και για το γεγονός ότι βοήθησα την ομάδα μου».

Για κριτική που του έχει ασκηθεί: «Δεν ασχολούμαι και δεν διαβάζω τίποτα από τότε που γύρισα στην Ελλάδα. Προσπαθώ να βελτιώνομαι και να γίνομαι καλύτερος. Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Δεν με αγγίζει. Κάνω τη δουλειά μου και ο καθένας έχει τη γνώμη του και είναι σεβαστή».

Για τον Φορτούνη και τις ασίστ: «Όλοι οι παίκτες στην ομάδα είναι σημαντικοί. Όπως και ο Βρουσάι και ο Κάιπερς που μπήκαν. Όλοι δίνουν τα πάντα στις προπονήσεις, η χρονιά είναι ιδιαίτερη. Όλοι θα χρειαστούν και θα τους δοθεί η ευκαιρία να διεκδικήσουν τη θέση τους στην ενδεκάδα. Είναι ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και για τον καθένα είμαστε χαρούμενοι».

Για το άγχος στο τέλος του ματς: «Μπορούσαμε να το τελειώσουμε. Ο Άρης ήταν λογικό να ανοιχτεί. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην τελική πάσα. Όλοι ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να φεύγεις με τους τρεις βαθμούς από την έδρα του Αρη».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκοράρει όλα τα γκολ μέσα από την περιοχή: «Ίσως φέτος δεν έχουμε καταφέρει να σκοράρουμε κάποιο μακρινό σουτ. Προσπαθούμε, αλλά ανά πάσα στιγμή μπορεί να είσαι σε κάποια θέση εκτός περιοχής, αλλά είναι και ο τρόπος που μας αντιμετωπίζουν οι ομάδες. Ίσως με κάθετες κινήσεις και σπασίματα είναι πιο εφικτό για εμάς να σκοράρουμε».

Για το αν τέτοια ματς κρίνουν τον τίτλο, όπως είπε και ο Μαρτίνς: «Ναι, συμφωνώ γιατί ο Άρης είναι μια πολύ καλή ομάδα από την οποία δεν θα περάσουν εύκολα ομάδες που μας ανταγωνίζονται για τον τίτλο. Είναι μια ποιοτική ομάδα και συμφωνώ με τη γνώμη του προπονητή μας. Πρέπει σε όλα τα παιχνίδια να δίνουμε τα πάντα. Θεωρώ πως το πρωτάθλημα είναι πιο δύσκολο σε σχέση με πέρυσι».

Για τον Βρουσάι: «Μακάρι να πάρει χρόνο συμμετοχής παραπάνω και να δείξει την αξία του. Μπορεί να δώσει πολλά και μακάρι να διεκδικήσει και τη θέση του στην ενδεκάδα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.