Ads Top

Αρβανίτης: «Όταν ψηφίσω, θα πω “όχι” για τη Νέα Τούμπα»


Το στέλεχος του Άρη και, συνάμα, δημοτικός σύμβουλος Λευτέρης Αρβανίτης προανήγγειλε αρνητική ψήφο για το θέμα της Νέας Τούμπας.
Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη των «κιτρίνων» μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio 101,7 για μια σειρά από ζητήματα, μεταξύ των οποίων το γηπεδικό του ΠΑΟΚ.

Αρχικά ανέφερε:

«Δεν άκουσα την συνέντευξη του κ.Χριστοφορίδη, την διάβασα στο ίντερνετ. Μια ψηφοφορία έγινε στις 9/9 στο δημοτικό συμβούλιο που γνωμοδοτεί, δεν αποφασίζει. Σε μια γενική τοποθέτηση είπε ότι ψήφισαν όλοι θετικά.

Σε εκείνη την συνεδρίαση και σε πολλές συνεδριάσεις δυστυχώς απουσίαζα. Δεν ψήφισα ούτε “ναι”, ούτε “όχι”, ούτε “παρών”. Δεν είναι η μοναδική φορά που απουσίαζα.

Η ψήφος μου αν συμμετείχα θα ήταν πάντα αρνητική για το θέμα της Νέας Τούμπας. Το λέω δημόσια και έχει καταγραφεί. Επειδή έγινε ένα σούσουρο στα social media. Θα έρθουν ξανά τέτοια θέματα και εκεί θα φανεί ποιος ψηφίζει “ναι” και ποιος ψηφίζει “όχι”».

Ερωτηθείς αν μπορούσε να μπει για πέντε λεπτά στην τηλεδιάσκεψη για να απαντήσει το «όχι», απάντησε: «Δεν είχα την δυνατότητα να το κάνω αυτό. Αν την είχα θα το έκανα. Ούτε με ένα e-mail θα μπορούσα να είχα ψηφίσει. Δεν μπορούσα να βρω δέκα λεπτά. Έτσι κι αλλιώς και να ψήφιζα οι καταστάσεις αυτές κρίνονται κατά πλειοψηφία. Εγώ για αυτό ανεξαρτητοποιήθηκα επειδή η παράταξη μου έλεγε “ναι”».

Σχετικά με τους υπόλοιπους δημοτικούς συμβούλους, ο Λευτέρης Αρβανίτης σχολίασε: «Ο καθένας έχει τη δική του άποψη, μπορεί να συμφωνούν, μπορεί να διαφωνούν. Δεν θέλω να αφήσω καμία αιχμή για κανέναν».

Απαντώντας στην ερώτηση ακροατή «γιατί παραμένει στο δημοτικό συμβούλιο, αφού δεν μπορεί να συμμετέχει» απάντησε: «Απουσιάζω όταν δεν μπορώ, όταν μπορώ συμμετέχω. Τι λέει ο φίλος; Ότι δεν προσφέρω στο δημοτικό συμβούλιο. Συμμετέχω σε όσα συμβούλια μπορώ, προσφέρω όσο μπορώ».

Έπειτα ρωτήθηκε για το Αλεξάνδρειο και τι έγινε το 2015: «Είχε λήξει τότε η πρώτη δεκαετία της συμφωνίας που είχαμε. Μου είχε πει ο κ.Αρχανιωτάκης την διαδικασία που έπρεπε να κάνουμε και τα είχα πει στον κ.Λάσκαρη. Κάποιοι όμως συμβούλευαν τον Λάσκαρη να διαπραγματευτεί με τον Κοντονή, κάποιοι τον πήγαιναν στο γραφείο του Κοντονή και αυτό ήταν λάθος.

Το αίτημα για το “Παλέ” έχει ξεκινήσει το 2002. Τότε αποτέλεσμα ήταν να δοθεί το “Παλέ” στον Άρη για 10+10 χρόνια. Από τότε μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2019 δεν είχε γίνει απολύτως τίποτα. Και με την προηγούμενη κυβέρνηση που συζητούσε η προηγούμενη διοίκηση, ούτε business plan είχε ζητηθεί, ούτε θετική εισήγηση από τα ΕΑΚ είχαμε.

Εμείς βάλαμε το θέμα ψηλά στην ατζέντα μας, πήραμε θετική γνωμοδότηση από τα ΕΑΚ, στείλαμε δύο business plan, αλλά δυστυχώς πέσαμε πάνω στον κορονοϊό. Αλλά ακόμη και έτσι ο υπουργός μας έχει βοηθήσει, συντόμευσε την διαδικασία που σε άλλη περίπτωση θα τραβούσε σε χρόνια. Επίσης στο θέμα του Αλεξανδρείου ο δήμαρχος είναι μαζί μας. Εγώ τον προέτρεψα».

Αναφορικά με το θέμα του αδικοχαμένου οπαδού Τόσκο Μποζατζίσκι, είπε: «Δεν το έχω συζητήσει αυτό το θέμα με τον δήμαρχο, αλλά δεν νομίζω ότι είναι θέμα δημάρχου».

Όσον αφορά στο «Κλεάνθης Βικελίδης», επεσήμανε: «Στη συνέντευξη τύπου που έκανε ο κ.Καρυπίδης αναφέρθηκε σε έργα για το γήπεδο. Το είχαμε συζητήσει με τον κ.Καρυπίδη, του είπα ότι είμαστε μαζί σου. Προχωράει το θέμα αυτό. Αν ξαφνικά επειδή ο Παναθηναϊκός κάνει αυτό που κάνει, και θέλουμε να σταματήσουμε την ανακατασκευή δεν είναι θέμα δικό μου, είναι θέμα των μελών του Α.Σ. Άρης».

Τέλος, ερωτηθείς αν υπάρχει πιθανότητα για νέες εγκαταστάσεις για τα γήπεδα του Α.Σ., σχολίασε:

«Θέλει έναν σχεδιασμό γενικότερο για όλα τα αθλήματα. Αυτό πρέπει να γίνεται πάντα σε συνεννόηση με την ΠΑΕ Άρης. Μιλήσαμε και με τον Μαργαρίτη Σχοινά για το θέμα του γηπέδου. Ο Α.Σ. και η ΠΑΕ πρέπει να πηγαίνουν μαζί, αυτό μου είπε και σε αυτό συμφωνώ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.