Ads Top

Γκουαρντιόλα: «Σέβομαι τον Ολυμπιακό, δεν παίζουν ρόλο οι απουσίες»


Ο Πεπ Γκουαρντιόλα τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης κι ας έχει απουσίες. 



Στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Σίτι ενόψει του αγώνα της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό (25/11-19.55), ο Πεπ Γκουαρντιόλα μίλησε περισσότερο για την τωρινή κατάσταση της ομάδας του μετά την ήττα από την Τότεναμ και δήλωσε απολύτως αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα βελτιωθεί στη συνέχεια της σεζόν για τους στόχους της. 

Ενώ για μία ακόμη φορά εξέφρασε τη χαρά του για την ανανέωση της συνεργασίας του για άλλα δύο χρόνια με την αγγλική ομάδα και την παραμονή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ο Πεπ τόνισε ότι η Σίτι θέλει να κάνει την τέταρτη νίκη στον όμιλο και να έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League, ενώ για τις απουσίες που έχει η ελληνική ομάδα, είπε:

«Σέβομαι απολύτως τον Ολυμπιακό. Ακόμη κι αν έχει προβλήματα με τραυματισμούς είναι μια ομάδα με την πλήρη έννοια. Είναι ένα σύνολο που έχει μάθει να δουλεύει ομαδικά και να διεκδικεί σε κάθε παιχνίδι τη νίκη. Αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και με εμάς, οπότε θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι για να πετύχουμε το στόχο μας».

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.