Ads Top

Η Πόρτο και η Μαρσέιγ «φοβούνται» τον Ολυμπιακό!


Το «άγχος» της Πόρτο και της Μαρσέιγ για το Μάντσεστερ Σίτι - Ολυμπιακός!
Πολλά τα ρεπορτάζ σε Πορτογαλία και Γαλλία το τελευταίο διήμερο για το άγχος των Πόρτο και Μαρσέιγ να μην πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι (3/11, 22.00).
Μια ματιά αν ρίξει κάποιος στα πορτογαλικά και τα γαλλικά ΜΜΕ, θα διαπιστώσει ότι ναι μεν υπάρχει μία σφοδρή επιθυμία για τις ομάδες τους (για Πόρτο και Μαρσέιγ) να φύγουν νικήτριες από το “Dragao”στο άλλο παιχνίδι του ομίλου του Ολυμπιακού το βράδυ της Τρίτης (3/11, 22.00), αλλά την ίδια στιγμή παρατηρείται και μία αγωνία για την έκβαση του αγώνα των “ερυθρόλευκων” στο Μάντσεστερ.

Θορυβήθηκαν σε Πόρτο και Μασσαλία μόλις πληροφορήθηκαν ότι ο Γκουαρντιόλα σκόπευε να κάνει “rotation” με τον Ολυμπιακό, προκειμένου να κρατήσει φρέσκους τους παίκτες του ενόψει του αγώνα με την Λίβερπουλ. Βέβαια, την Δευτέρα (2/11) στη συνέντευξη Τύπου το... μάζεψε ο Ισπανός τεχνικός των “πολιτών”, αλλά το άγχος σε Πορτογαλία και Γαλλία παραμένει.

Είναι απολύτως φυσιολογικό να υπάρχει αγωνία σε “δράκους” και Μασσαλούς, καθώς ξέρουν πολύ καλά ότι σε περίπτωση που πάρει αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός στο Μάντσεστερ, τότε μπορεί να αποκτήσει προβάδισμα για τη 2η θέση και να “καπαρώσει” την 3η! Η Πόρτο έχει χάσει ήδη στο “Etihad Stadium”, ενώ η Μαρσέιγ δεν πείθει με τις έως τώρα εμφανίσεις της ότι μπορεί να αποσπάσει αποτέλεσμα στην Αγγλία. Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι ηττήθηκε 0-3 στο “Velodrome” από την Σίτι.

Όσο για τον Ολυμπιακό; Αυτή τη στιγμή δεν ασχολείται με το τί θα γίνει στο “Dragao” παρά μόνο με το πώς θα καταφέρει να κάνει τη ζημιά στη Σίτι και να βάλει... μπουρλότο στον όμιλο!
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.