Ads Top

Βρέθηκε λύση για το Άρης - ΑΕΚ!


Στη Λαμία θα πραγματοποιηθεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο αγώνας του Άρη με την ΑΕΚ καθώς το μόνο που απομένει είναι η επίσημη ανακοίνωση της Superleague Interwetten.
Η απαγόρευση διεξαγωγής αγώνων (εγχώριων διοργανώσεων) στη Θεσσαλονίκη από το Υπουργείο Πολιτικής Προστασίας έσβησε κάθε πιθανότητα πραγματοποίησης του αγώνα Άρης-ΑΕΚ στο «Κλ. Βικελίδης». Η Λίγκα ουσιαστικά κινήθηκε επί δύο σεναρίων.

Το πρώτο ήταν η διεξαγωγή του αγώνα σε άλλη πόλη και προς αυτήν την κατεύθυνση εξετάστηκαν οι περιπτώσεις των Ιωαννίνων, Λάρισας και Βόλου. Λόγω των εντός έδρας αγώνων των ΠΑΣ και ΑΕΛ οι δύο πρώτες έφυγαν από το τραπέζι. Το ίδιο συνέβη και με την περίπτωση του Βόλου λόγω των εργασιών βελτίωσης του χλοοτάπητα που γίνονται στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, τέθηκε η περίπτωση της Λαμίας διότι επίσης απορρίφθηκαν δύο ακόμη σενάρια. Το πρώτο ήταν η μετάθεση του αγώνα σε άλλη ημερομηνία αλλά επί τούτου η Λίγκα εκτίμησε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες απορρίπτοντας την 23η του Δεκέμβρη αλλά και την εβδομάδα που μεσολαβεί μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Το δεύτερο σενάριο, αυτό της αντιστροφής προγράμματος με την πραγματοποίηση του αγώνα ΑΕΚ-Άρης στον πρώτο γύρο και του αντίστοιχου Άρης-ΑΕΚ στον δεύτερο, επίσης απορρίφθηκε καθώς το απαγορεύει η προκήρυξη του Πρωταθλήματος.

Συν τοις άλλοις, ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενήσει το Σάββατο (7/11, 19:30) τον Ατρόμητο στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας.

Οι παραπάνω λόγοι σε συνδυασμό με τις χθεσινές επίσημες τοποθετήσεις περί απαγόρευσης αγώνων Interwetten Superleague στη Θεσσαλονίκη, «φώτισαν» ακόμη περισσότερο την περίπτωση της Λαμίας και επί της ουσίας απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση της Λίγκα για τον ορισμό του αγώνα στη συγκεκριμένη πόλη καθώς η απόφαση έχει «κλειδώσει».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.