Ads Top

Κολτσίδας: «Το πάνω χέρι με Ολυμπιακό ο Άρης»


Για την εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί ως τώρα ο Άρης στο πρωτάθλημα μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Γιώργος Κολτσίδας.
Ο παλαίμαχος άσος των «κίτρινων» και πρώην γενικός αρχηγός τόνισε ότι ο «Θεός του πολέμου» μπορεί κάλλιστα να στοχεύει στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ όσον αφορά το ντέρμπι κορυφής με τον Ολυμπιακό, εξήγησε γιατί ο Άρης έχει το πλεονέκτημα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7 ο Γιώργος Κολτσίδας:

Για το ότι ο Άρης είναι σε… καραντίνα στην κορυφή:

Aν γινόταν και τα άλλα δυο παιχνίδια που είχαμε ίσως να είχαμε κρατήσεις τις ανάλογες αποστάσεις. Γιατί τώρα έχουμε μαζευτεί πολλοί. Μπορούσαμε να είχαμε κάνει νίκες με ΑΕΚ και Λάρισα και να ήμασταν καλύτερα.

Για την μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

Χαίρομαι πολύ. Αν ξεκινώντας το πρωτάθλημα και μετά τον αποκλεισμό στην Ευρώπη μου λέγαν ότι θα έχουμε αυτήν την συνέχεια δεν θα το πίστευα. Τα παιδιά κάνουν μια εξαιρετική πορεία και τους αξίζουν συγχαρητήρια.

Είναι σε ένα πολύ καλό φεγγάρι η ομάδα, δείχνει ότι μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια. Βέβαια ακόμη υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης. Υπάρχει αισιοδοξία ότι μπορούμε να πετύχουμε πολλά πράγματα φέτος.

Aν η ομάδα πιάσει το 100% θα μιλάμε για πιο μεγάλα πράγματα. Αν η ομάδα πιάσει την απόδοση της θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε στην πρώτη θέση και να μιλάμε για πιο μεγάλα πράγματα.

Για το αν ο Άρης μπορεί να κάνει λόγο για πρωτάθ
λημα:

Βεβαίως, γιατί όχι; Δεν υπάρχει λόγος να μην πιστεύουμε στο πρωτάθλημα και να μην το συνεχίζουμε. Αυτά βέβαια είναι για τον κόσμο, να ονειρεύεται πρωτάθλημα και κύπελλο. Η ομάδα από την άλλη πρέπει να είναι συγκεντρωμένη σε κάθε παιχνίδια.

Για το πως πρέπει να διαχειρίζεται η ομάδα αυτά τα παιχνίδια:

Αυτήν την στιγμή πρέπει να χαίρονται και να ευχαριστιούνται αυτό που έχουν πετύχει. Να κάνουν το παν για να κρατήσουν την «συνταγή» που έχουν βρει για να κερδίσουν τα παιχνίδια.

Πολλές φορές αυτό χτίζεται παιχνίδι με το παιχνίδι. Είναι το φεγγάρι της ομάδας και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Τίποτα δεν τελείωσε, τον κάθε αγώνα πρέπει να τον ευχαριστιόμαστε.

Αν συνεχίσουν έτσι θα κερδίσουν και μεγαλύτερους αντιπάλους, και πιο εύκολα.

Για το τι βλέπει στον φετινό Άρη ο Κολτσίδας είπε:

Με την έλευση του κ.Μάντζιου η ομάδα έδειξε ότι δεν δέχεται εύκολα επίθεσης και στο κομμάτι της άμυνας είναι πάρα πολύ καλή.

Η ομάδα έχει πλάνο να μην δέχεται γενικότερα επιθέσεις. Περιμένουμε βέβαια και τα ντέρμπι που εκεί θα είναι τα «crash test».

Είναι καλό ότι ο Άρης σκοτώνει τους μικρούς αντιπάλους και τώρα πρέπει να δει τα ντέρμπι.

Στο κομμάτι της επίθεσης η βελτίωση είναι μικρότερη. Θα μπορούσε εκεί να έχει πιο μεγάλη παραγωγικότητα σαν ομάδα. Αυτήν την στιγμή όμως αρκεί στην ομάδα να παίρνει τα παιχνίδια. Κανέναν δεν ενοχλεί αυτό, και εμάς μας ευχαριστεί.

Για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

Θέλουμε να είμαστε πρώτοι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Παίζουμε απέναντι στον προηγούμενο πρωταθλητή και είναι ευκαιρία να έρθει εδώ, να τον κερδίσουμε και να είμαστε μόνοι πρώτοι. Τι μεγαλύτερη πρόκληση από αυτό.

Ο Άρης μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός έχει προβλήματα. Του λείπουν παίκτες, έχει παιχνίδι μεσοβδόμαδα, δεν είναι εύκολα τα πράγματα για τον Ολυμπιακό.

Αν οι ποδοσφαιριστές το πιστέψουν μπορούμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, ενδεχομένως να έχουμε και το πάνω χέρι.

Για την διαιτησία:

Δεν είναι τυχαίο το ότι ο Άρης βρίσκεται εκεί που βρίσκεται με το VAR και τις γραμμές. Αν δεν τα είχαμε αυτά θα είχαμε χάσει 5-6 βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει το VAR και η γραμμή.

Το πρόβλημα είναι ότι παίρνει 7,8 λεπτά να αποφασίσουν οι διαιτητές.

Για τον Άκη Μάντζιο:

Είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο και ξέρει τον Άρη. Έχει ένα πλάνο, θέλει να πετύχει και ξέρει ότι ο Άρης είναι η ευκαιρία του.

Εμένα μου αρέσει που είναι Έλληνας ο προπονητής. Ίσα-ίσα που μου αρέσει και περισσότερο. Πολλές φορές οι Έλληνες προπονητές γνωρίζουν που έρχονται και τι πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Θεωρώ τον κ.Μάντζιο έναν προπονητή ανερχόμενο, και γιατί να μην είναι αυτός που θα πετύχει κάτι μεγάλο με τον Άρη.

Για τους στόπερ:

Έχουν βρει μια καλή χημεία τα παιδιά. Όποτε χρειάστηκε βρέθηκε ο Γιώργος ο Δεληζήσης να βοηθήσει και του αξίζουν συγχαρητήρια, έχει δώσει τον καλύτερο του εαυτό.

Ο Ρόουζ είναι μια σταθερή αξία και ο Μπεναλουάν στα δύο παιχνίδια που έπαιξε ανταποκρίθηκε καλά.

Ενώ τέλος είπε:

Το σημαντικό είναι ο κόσμος να ονειρεύεται, δεν μπορεί κανείς να του αφαιρέσει αυτό το δικαίωμα, όχι μόνο να κατακτήσει ο Άρης πρωτάθλημα, αλλά τα πάντα, κατέληξε ο Γιώργος Κολτσίδας.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.