Ads Top

ΠΑΟΚ: 7 γκολ και 5 βαθμοί στο τελευταίο 5λεπτο!


Ο «Δικέφαλος» έχει σημειώσει τα μισά από τα 14 γκολ του στο τελευταίο πεντάλεπτο! Συνολικά 10 από τα 14 γκολ σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο!


«ΠΑΟΚ γιατί, γιατί μας βγάζεις την ψυχή;». Ένα από τα συνθήματα των φίλων του «Δικεφάλου», οι οποίοι έχουν συνηθίσει την ομάδα τους να τους αγχώνει.

Το να καθαρίσει ο ΠΑΟΚ ματς από το πρώτο μέρος κι όλοι να είναι ήσυχοι στις εξέδρες είναι σπάνιο φαινόμενο. Το ίδιο έγινε και με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Λάθος του Ροντρίγκο, χλιαρή αμυντική αντίδραση του Βαρέλα και 0-1 στην Τούμπα. Μετά τρεχάτε ποδαράκια μου.

Ο ΠΑΟΚ με αντεπίθεση στο δεύτερο μέρος ισοφάρισε νωρίς, αλλά πήρε τους τρεις βαθμούς στο 91’ με το έξυπνο γυριστό του Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός έδειξε την ευφυΐα του, αφού δεν σημάδεψε πέφτοντας το κέντρο της εστίας, αλλά τη γωνία. Είδε που ήταν ο αντίπαλος τερματοφύλακας και τον νίκησε.

Με τα χίλια ζόρια, λοιπόν, ο «Δικέφαλος» πήρε ένα ακόμα τρίποντο. Ανέβηκε δεύτερος με 18 βαθμούς σε οκτώ ματς. Αυτό, όμως, που κάνει φέτος, είναι ακατάλληλο για καρδιακούς. Οι Θεσσαλονικείς έχουν σημειώσει 14 γκολ και τα δέκα εξ αυτών είναι στο δεύτερο ημίχρονο. Τα οκτώ, όμως, στο τελευταίο τέταρτο! Και τα επτά στο τελευταίο πεντάλεπτο!

Αν υπολογίσουμε το τελευταίο τέταρτο, ο ΠΑΟΚ πήρε επτά βαθμούς! Αν κοιτάξουμε μόνο μετά το 85’ πήρε 5 βαθμούς! 

Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Με την ΑΕΛ εντός: Προηγήθηκε νωρίς, μόλις στο 16’ με τον Τζόλη και το κράτησε μέχρι το τέλος με άγχος.

Με Ατρόμητο εντός: 0-0 το πρώτο ημίχρονο. Άνοιξε το σκορ στο 57’ με τον Ζίβκοβιτς και στο 77’ έγινε το 1-1 με αυτογκόλ του Μιχάι, που ήταν και το τελικό σκορ.

Με τον Βόλο εκτός: Έμεινε στο 0-0 κι έπαιξε καλά και πάλι μόνο στο δεύτερο μέρος.

Με τον ΟΦΗ εντός: Ο Ελ Καντουρί στο 8’ άνοιξε το σκορ κι όλα έδειχναν μία εύκολη νίκη. Αμ δε. Το «καθάρισε» ο Σφιντέρσκι στο 89 και το 92’ για το 3-0.

Με ΑΕΚ εκτός: Βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με γκολ του Ανσαριφάρντ στο 23’ και ισοφάρισε με τον Μουργκ στο 89’. Ένας βαθμός. Είχε μάλιστα χαμένο τετ α τετ για το 1-2 στο τελευταίο δευτερόλεπτο!

Με Παναιτωλικό εκτός: Άνοιξε το σκορ στο 18’. Ήταν κυρίαρχος και όδευε προς άνετη νίκη… Αλλά οι φίλοι του ξεκίνησαν τα αγχολυτικά. Γιατί ξέρουν… Στο 54’ έγινε το 1-1 κι έφτασε το 88’ και το τρομερό φάουλ του Νινούα συν ένα πέναλτι του Τσόλακ για το τελικό 1-3. Συν δύο βαθμοί.

Με Απόλλωνα Σμύρνης εκτός: Ο Σφιντέρσκι άνοιξε το σκορ στο 15’. Λες δεν γίνεται πάλι το ίδιο. Κι όμως, γίνεται. Στο 63’ 1-1 με τον Τσιλούλη και τα φίδια ζώνουν τον ΠΑΟΚ. Ένα πέναλτι του Σβαμπ στο 78’ κι ένα ακόμα του Αουγκούστο στο 97’ και τελικό 1-3! Ακόμα δύο βαθμοί στο τελευταίο τέταρτο.

Με ΠΑΣ Γιάννινα εντός: Στο 31’ ο Εραμούσπε σοκάρει τον ΠΑΟΚ και 0-1 ημίχρονο. Στο 52’ ο Σφιντέρσκι έκανε το 1-1, αλλά χρειάστηκε να πάει το ματς στο 91’ για το 2-1. Ακόμα δύο βαθμοί!


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.