Ads Top

«Έφυγε» σε ηλικία 42 ετών ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ!


Σoκ: Πέθανε ο Πάπα Μπούμπα Ντιόπ - Μόλις στα 42 του χρόνια!
Ο Σενεγαλέζος άσος Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος πέρασε κι από την ΑΕΚ, την σεζόν 2010-11 πέθανε μετά από μάχη με μακροχρόνια ασθένεια μόλις σε ηλικία 42 ετών!



Απανωτά είναι τα χτυπήματα που δέχεται το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, που χάνει απανωτά ανθρώπους σε πολύ μικρή ηλικία. Η Σενεγάλη θρηνεί τον χαμό του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, ο οποίος έφυγε σε ηλικία 42 ετών, μετά από μάχη που έδωσε με ανίατη ασθένεια. 

Ο εκλιπών υπήρξε μέλος της χρυσής γενιάς της Σενεγάλης που έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2002, ενώ είχε σκοράρει το ιστορικό γκολ στην νίκη επί της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Γαλλίας.

Ο πανύψηλος μέσος, ο οποίος από το 2004 ως το 2010 άφησε το στίγμα του στην Premier League όπου αγωνίστηκε με Φούλαμ και Πόρτσμουθ, είχε περάσει μία σεζόν στην ΑΕΚ (2010-11), με την φανέλα τις οποίας αγωνίστηκε 19 φορές, πετυχαίνοντας ένα γκολ.

Μετά την Ένωση αγωνίστηκε σε δύο ακόμα αγγλικές ομάδες (Γουέστ Χαμ, Μπέρμιγχαμ), εγκαταλείποντας την δράση σε ηλικία 35 ετών. 

Ο Ντιόπ φόρεσε την φανέλα της Εθνικής Σενεγάλης 63 φορές (11 γκολ), κάνοντας εκπληκτικές εμφανίσεις στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2002, όπου με τρία γκολ ήταν πρώτος σκόρερ για την χώρα του.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.