Ads Top

Κινδυνεύει με τιμωρία 12 αγωνιστικών ο Φελίπε Μέλο για τη λαβή στον Μάτος! (vids)


Με τιμωρία έως και 12 αγωνιστικές κινδυνεύει ο Φελίπε Μέλο για την ενέργειά του να «κλειδώσει» το χέρι του άλλοτε αμυντικού του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος στον αγώνα με τη Βάσκο Ντε Γκάμα
Την προηγούμενη εβδομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα Βάσκο Ντε Γκάμα-Παλμέιρας, Λέο Μάτος και Φελίπε Μέλο είχαν μία αψιμαχία πριν την εκτέλεση ενός κόρνερ.

Οι δύο ποδοσφαιριστές σπρώχνονταν συνεχώς και ο 37χρονος αρχηγός της Παλμέιρας, ο οποίος δεν έχει και τη φήμη ενός… ήσυχου παίκτη στη Βραζιλία, «κλείδωσε» το χέρι του Μάτος και τον πέταξε στον έδαφος με λαβή... jiu jitsu.

Ο διαιτητής δεν τον τιμώρησε για τη συγκεκριμένη ενέργεια, ωστόσο ο έμπειρος μέσος κινδυνεύει με βαριά «καμπάνα» από τον αθλητικό δικαστή που εξέτασε το περιστατικό. Οπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Βραζιλίας, ο Φελίπε Μέλο ενδέχεται να δεχθεί τιμωρία έως και 12 αγωνιστικές για την ενέργειά του.

Πάντως, ο Φελίπε Μέλο θα μείνει εκτός δράσης ούτως ή άλλως καθώς υπέστη κάταγμα στον αστράγαλο, μετά από κλωτσιά του σε έναν φωτογράφο που βρισκόταν κοντά στους παίκτες της Παλμέιρας τη στιγμή των πανηγυρισμών!

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.