Ads Top

Ο διαιτητής του τελικού του Champions League στο Ολυμπιακός-Μαρσέιγ!


Ο Ντανιέλε Ορσάτο επελέγη από την UEFA στον αγώνα της Τετάρτης!
Τον κατά τεκμήριο κορυφαίο Ευρωπαίο διαιτητή επέλεξε η UEFA να διευθύνει την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μαρσέιγ την Τετάρτη στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την πρώτη αγωνιστική του Champions League.

Ο λόγος για τον Ντανιέλε Ορσάτο, ο οποίος είχε διευθύνει τον τελικό της διοργάνωσης τον Αύγουστο ανάμεσα σε Μπάγερν και Παρί.

O 45χρονος Ιταλός είναι γουρλής για τον Ολυμπιακό, καθώς την περασμένη σεζόν ήταν στη νίκη με 1-0 επί του Ερυθρού Αστέρα (11/12/2019), που «σφράγισε» την τρίτη θέση του ομίλου και τη μετάβαση στους «32» του Europa League. Επίσης, στις 24/10/12 ήταν στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Μονπελιέ στη Γαλλία για το Champions League.

Πριν έναν μήνα ήταν στο ΠΑΟΚ-Κράσνονταρ 1-2 για τα playoffs του Champions League. Επίσης ήταν στις 15 Δεκεμβρίου 2011 στο ΠΑΟΚ-Ρούμπιν 1-1 για τους ομίλους του Europa League.

Εχει διευθύνει, παράλληλα, τον αγώνα Γεωργία-Ελλάδα (1-2) το 2011 για τα προκριματικά του Euro 2012, του Παναθηναϊκού με τη Ντιναμό Μόσχας (1-2) το 2014 για τους ομίλους του Europa League και το Ατρόμητος-Φενέρμπαχτσε (0-1) το 2015 για playoffs του Europa League.

Βοηθοί του Ορσάτο την Τετάρτη θα είναι οι συμπατριώτες του Φιλίπο Μέλι και Τσίρο Καρμπόνε, ενώ στο VAR θα είναι οι Μάρκο Γκουίντα και Τζόρτζιο Περέτι.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.