Ads Top

Το πλάνο του Μαρτίνς για Πόρτο!


Όσο αναμένουν τα αποτελέσματα των τεστ για κορωνοϊό, ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται ποιο είναι το πιο κατάλληλο σύστημα για το ερχόμενο ματς.
Από τη μια ο Ολυμπιακός είναι χαρούμενος γιατί πήρε μια σπουδαία νίκη επί της Μαρσέιγ την περασμένη εβδομάδας στην πρεμιέρα του Champions League, επικρατώντας στις καθυστερήσεις με 1-0, χάρη στο γκολ του Χασάν.

Αλλά από την άλλη, υπάρχει αγωνία καθώς αναμένονται τα αποτελέσματα από τα τεστ για κορωνοϊό στους παίκτες μετά τη σχετική ενημέρωση πως ο Καμαρά είναι θετικός στον ιό. Και φυσικά ήταν αδύνατο να παίξει στο ματς των «ερυθρόλευκων» με τη Μαρσέιγ αλλά ίσως συμπεριληφθεί στον αγώνα της Τρίτης (27 Οκτωβρίου, στις 22.00).

Ο Πέδρο Μαρτίνς μπορεί να εμφανίστηκε περήφανος για το πείσμα που έδειξε ο Ολυμπιακός, κυνηγώντας τη νίκη μέχρι το τελευταίο λεπτό στον αγώνα με τη Μαρσέιγ, αλλά και ήρεμος ενόψει της συνέχειας, μετά την επικράτηση των «ερυθρόλευκων» με 1-0, όμως οι σκέψεις για το σύστημα του επόμενου ματς είναι πολλές, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως μάλλον δεν θα αλλάξει σύστημα ενώ αναμένεται να αναχωρήσει η ομάδα το πρωί της Δευτέρας (26 Οκτωβρίου) για την Πορτογαλία.

Την Τρίτη οι Πειραιώτες παίζουν με την Πόρτο στο «Ντραγκάο» για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Champions League και εντός της ημέρας θα ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκαν, όπως αναφέραμε και παραπάνω. Με ενδιαφέρον στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο περιμένουν εκείνα του Μαντί Καμαρά, ο οποίος αν βγει αρνητικός στον ιό, τότε θα συμπεριληφθεί ως έξτρα λύση στην αποστολή για την Ιβηρική Χερσόνησο.

Ποια θα είναι η σύνθεση της ομάδας;

Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Πέντρο Μαρτίνς αναμένεται να παρατάξει με το ίδιο σύστημα τους νταμπλούχους Ελλάδας επί πορτογαλικού Ελλάδας με εκείνο της αναμέτρησης με την Μαρσέιγ. Η μόνη αλλαγή που ίσως υπάρξει είναι στην αμυντική τετράδα, να παίζει δηλαδή ο Βινάγκρε αντί του Χολέμπας ως αριστερός μπακ – χαφ. Από εκεί και πέρα, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Αυτό σημαίνει πως ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως ποντάρει πολλά στους Μασούρας και Ραντζέλοβιτς που θα κληθούν να «χτυπήσουν» από τα άκρα τους «δράκους». Από την άλλη, ο Βαλμπουενά θα είναι σε ελεύθερο ρόλο και ο Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης ενώ στα χαφ θα παίξουν ο Εμβιλά και ο Μπουχαλάκης, ενώ στα μετόπισθεν θα δούμε τους Σα, Σεμέντο, Μπα και Ραφίνια.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.