Ads Top

Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία τριετίας με τον Μάριο Σιαμπάνη!


Επισημοποιήθηκε η συμφωνία του Άρη με τον Μάριο Σιαμπάνη καθώς ο 21χρονος τερματοφύλακας υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.
Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η συμφωνία του Άρη με τον Μάριο Σιαμπάνη καθώς ο διεθνής τερματοφύλακας υπέγραψε το συμβόλαιό του και ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μάριου Σιαμπάνη.
Ο 21χρονος διεθνής τερματοφύλακας (γεννήθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 1999), που ανήκε στον Ολυμπιακό, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα μας», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Ο Μάριος Σιαμπάνης δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για τον Άρη και στις πρώτες δηλώσεις του σημείωσε ότι ήρθε στην ομάδα της καρδιάς του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω την καριέρα μου στον ΑΡΗ. Ήρθα στην ομάδα της καρδιάς μου και θα δώσω τα πάντα. Ξέρω τι σημαίνει ΑΡΗΣ και ποιες είναι οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ και να βάλω από τη μεριά μου ένα λιθαράκι, ώστε να βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τους στόχους της. Θα δουλέψω σκληρά για να δικαιώσω την εμπιστοσύνη των ανθρώπων του ΑΡΗ».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.