Ads Top

Ο Άρης πυροδότησε τη βόμβα «Ματέο Γκαρσία»!


Ο Ματέο Γκαρσία είναι και επισήμως ποδοσφαιριστής του Άρη καθώς υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 1.65 εκατομμυρίων ευρώ!
Ο Άρης πυροδότησε τη βόμβα που εδώ και μήνες ετοίμαζε καθώς ο Ματέο Γκαρσία επέστρεψε στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Αργεντίνος επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής (2/10) στα γραφεία της ΠΑΕ Άρης και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας το οποίο θα του αποφέρει 1.65 εκατομμύρια ευρώ. Οι «κίτρινοι» θα καταβάλλουν στον Ερυθρό Αστέρα το ποσό των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ για την αγορά των δικαιωμάτων του 24χρονου ποδοσφαιριστή, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου θα διατηρήσει υψηλό ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη.

Με την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία ουσιαστικά δικαιώθηκαν οι κόποι τουλάχιστον πέντε μηνών καθώς οι «κίτρινοι» μπήκαν σε διαδικασία συζητήσεων με τον Ερυθρό Αστέρα από την περασμένη άνοιξη. Αυτή η ιστορία εξελίχθηκε σε… σήριαλ, με διαδοχικές εναλλαγές δεδομένων. Ο Άρης δεν εγκατέλειψε ποτέ την περίπτωση του 24χρονου επιθετικού, επέμεινε για την απόκτησή του, έχοντας ως βασικό σύμμαχο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Η στάση του τελευταίου έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη της υπόθεσης και ειδικά στο διάστημα κατά το οποίο ο Ερυθρός Αστέρας είχε συμφωνήσει με τη Ράσινγκ Κλουμπ για την πώληση του Γκαρσία έναντι του ποσού των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων αλλά ο Αργεντίνος είχε αρνηθεί την προοπτική επιστροφής στην πατρίδα του.

Επιστρέφοντας πλέον στο «Κλ. Βικελίδης» έπειτα από απουσία ενάμιση έτους, στον Άρη ευελπιστούν ότι ο νεαρός επιθετικός θα επαναλάβει εμφανίσεις αντίστοιχες με αυτές της σεζόν 2018-19. Τότε, ο Γκαρσία ήταν εκ των πρωταγωνιστών της ομάδας αλλά και πρώτος σκόρερ με 11 γκολ. Την αγωνιστική περίοδο 2019-20 αγωνίστηκε στον Ερυθρό Αστέρα αλλά μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα μπήκε στη ναφθαλίνη καθώς ήταν εκτός πλάνων του τεχνικού επιτελείου. 

Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε πριν από λίγο την επιστροφή του Ματέο Γκαρσία μέσω των λογαριασμών της στα social media:

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.