Ads Top

Παναθηναϊκός: Μπόλονι, Πογέτ στο "κάδρο" - Παραμένει ψηλά ο Αναστασίου!


Οι Λάζλο Μπόλονι και Γκουστάβο Πογέτ βρίσκονται στα υπόψιν του Γιάννη Αλαφούζου για την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού. Παραμένι ψηλά στη λίστα ο Αναστασίου, έχει χάσει πόντους ο Χιμένεθ.
Σε πολλούς άξονες κινείται τις τελευταίες ώρες ο Γιάννης Αλαφούζος για τον αντικαταστάτη του Ντάνι Πογιάτος στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, που αποτελεί στην παρούσα φάση και την προτεραιότητα της διοίκησης, καθώς οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν μπορούν να... περιμένουν (την Κυριακή 18/10, οι "πράσινοι" παίζουν στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ).

Όπως αποκάλυψε από το βράδυ της Κυριακής (11/10) το Sport24.gr, o ιδιοκτήτης του "τριφυλλιού" έχει αποφασίσει να "τελειώσει" άμεσα τον Ντάνι Πογιάτος και να "απενεργοποιήσει" -μέχρι να... φύγει- τον Τσάβι Ρόκα από την τεχνική διεύθυνση του κλαμπ (δεν μετέχει πλέον σε καμία κεντρική απόφαση).

Στο θέμα του προπονητή, τα δεδομένα έχουν ανατραπεί πολλάκις μέσα στο τελευταίο 24ωρο. Οι δε "κατευθύνσεις" που υπήρχαν (μέχρι το πρωί της Δευτέρας(12/10) ήταν δύο: Είτε να υπογράψει ένας ξένος προπονητής, ο οποίος θα είχε περάσει στο παρελθόν από την Ελλάδα, προκειμένου να γνωρίζει τις "ιδιαιτερότητες" της Λίγκας, τις ομάδες, τους αντιπάλους (να έχει τέλος πάντων γνώση του Παναθηναϊκού και του ελληνικού πρωταθλήματος) για να "μπει" με τη μία στα... βαθιά και να μην χρειαστεί περίοδο "προσαρμογής" (διότι η ομάδα έχει μείνει πολύ πίσω), είτε να στραφούν προς την περίπτωση του παλιού... γνώριμου του Παναθηναϊκού, Γιάννη Αναστασίου.

Άλλος Έλληνας προπονητής αυτή τη στιγμή δεν "παίζει" με σοβαρές πιθανότητες (π.χ. ο Παντελίδης, που επίσης είχε "κυκλοφορήσει" αυτές τις ημέρες ως περίπτωση). Για τον δε Αναστασίου, αν και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου (10/10) φαινόταν να είναι το απόλυτο φαβορί, από την Κυριακή υπήρξαν κι ορισμένες δεύτερες σκέψεις στα "υψηλά κλιμάκια" της διοίκησης, που δείχνει διάθεση να εξαντλήσει πρώτα όλα τα ενδεχόμενα και τις "υποψηφιότητες" από το εξωτερικό. Παραμένει πάντως ψηλά στη λίστα των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, εάν οι "πράσινοι" δεν βρουν αυτό που αναζητούν εκτός συνόρων.

Από τους ξένους προπονητές, η υποψηφιότητα του Μανόλο Χιμένεθ δείχνει να χάνει πλέον... πόντους, ενώ αντίθετα έχουν μπει στο "κάδρο" δύο άλλοι τεχνικοί που πέρασαν από τα ελληνικά γήπεδα. Ο Λάζλο Μπόλονι (θήτευσε προ ετών στον ΠΑΟΚ και πριν λίγες εβδομάδες αποχώρησε απ’ τη Γάνδη) και ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος υπηρέτησε προ τεσσάρων ετών τον πάγκο της ΑΕΚ, δείχνοντας "έργο" σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το... μαχαίρι και το καρπούζι βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος θέλει να τελειώσει -ει δυνατόν- τη Δευτέρα το θέμα του νέου προπονητή. Και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.