Ads Top

«Ψηλά στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Μπόλονι!»


Προανήγγειλε αλλαγές στον Παναθηναϊκό ο Διονύσης Δεσύλλας!

Από την ΠΑΕ τηρείται σιγή ιχθύος, αλλά το ρεπορτάζ φέρνει τον Ντάνι Πογιάτος αρχικά και πιθανώς στη συνέχεια και τον Τσάβι Ρόκα εκτός Παναθηναϊκού, όπως μετέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας. Μάλιστα ανέφερε και δύο περιπτώσεις προπονητών που εξετάζονται για την διάδοχη κατάσταση.


«Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Πογιάτος αποχωρεί. Υπήρχε μεγάλος προβληματισμός στη διοίκηση για την εικόνα της ομάδας και φαίνεται πως καταλήγουν σε αυτή την απόφαση. Για την ώρα δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την ΠΑΕ, αλλά ήδη φημολογείται πως υπάρχουν επαφές με δύο προπονητές που γνωρίζουν την ελληνική πραγματικότητα. Ο ένας είναι ο Λάζλο Μπόλονι και ο άλλος ένας, πιθανότατα Ισπανός, που δεν έχει γίνει γνωστό το όνομά του. Ο Ρόκα για την ώρα δεν αποχωρεί, αλλά είναι προφανές πως βρίσκεται σε δυσμένεια. Είμαστε σε αναμονή και περιμένουμε εξελίξεις άμεσα. Εκτιμώ πως δεν θα καθυστερήσουν να γίνουν οι αλλαγές», ανέφερε.

Ο Μπόλονι δεν είναι άγνωστος στο ελληνικό κοινό. Ο 63χρονος Ρουμάνος τεχνικός είχε εργαστεί τη σεζόν 2011/12 στον ΠΑΟΚ τερματίζοντας πέμπτος στα playoffs αλλά οδηγώντας την ομάδα στους «32» του Europa League έχοντας μεταξύ άλλων και τη νίκη επί της Τότεναμ στο Λονδίνο. Τον Αύγουστο ανέλαβε τη Γάνδη, αλλά μετά από μόλις τρία ματς στον πάγκο της και με δύο ήττες στο παθητικό του απομακρύνθηκε στις 14 Σεπτεμβρίου. Έχει εργαστεί μεταξύ άλλων σε εθνική Ρουμανίας, Νανσί, Ρεν, Μονακό, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Σταντάρ Λιέγης, Αντβέρπ και σε αραβικές χώρες.

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.