Ads Top

Άρης: Μόνο ο κορωνοϊός μπορούσε να τον σταματήσει!


Ο ιός λοιπόν αυτός που ταλαιπωρεί τον πλανήτη και έχει κάνει άνω κάτω τη ζωή μας «χτύπησε» και τον θεό του πολέμου.
Μοιραία η ομάδα μπαίνει σε καραντίνα και αναστέλλει τις υποχρεώσεις της. Εκτός απ το ματς με τη Λάρισα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να αναβληθεί και το επόμενο με τον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίχτες που δεν βρέθηκαν θετικοί στον ιό, φυσικά θα κάνουν κάποιες προπονήσεις που θα τους διατηρήσουν σε σχετική φόρμα. Η κατάσταση όμως αυτή φέρνει σχετική αναστάτωση στην ομάδα χαλάει τον ρυθμό σε μια εποχή που προσπαθεί να πατήσει γερά στη κορυφή.

Μετά από τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία η ομάδα θα πήγαινε στη Λάρισα με μοναδικό στόχο τη νίκη όπως κάνει πάντα άλλωστε. Μια νίκη που θα την εδραίωνε στη κορυφή και θα τη γέμιζε με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Εν πάση περίπτωση όλα αυτά πλέον μπορούν να περιμένουν. Προέχει η υγεία των ανθρώπων και μετά όλα θα γίνουν.

Θα γίνουν γιατί υπάρχει η ποιότητα στο ρόστερ που μπορεί  ξεπεράσει όλες τις δυσκολίες. Και μέσα σ όλη αυτή τη κατάσταση μπορούμε ίσως βρούμε και κάτι θετικό. Αυτό είναι η δουλειά που μπορεί να γίνει περισσότερο στο θέμα της φυσικής κατάστασης της ομάδας, αλλά και στη μεγαλύτερη προσαρμογή των νέων παιχτών που ήρθαν τις τελευταίες μέρες.

Για παράδειγμα ο δανεικός απ τη Γουέστ Χαμ μεσοπεπιθετικος Σίλβα και ο στόπερ  Μπεναλουάν. Δύο παίχτες που θα χουν το χρόνο να δουλέψουν περισσότερο λόγω αυτής της υποχρεωτικής αγωνιστικής  διακοπής της ομάδας. Αλλά ακόμη κι οι Ματέο και  Σούντγκρεν θα ωφεληθούν το ίδιο για τους δικούς τους λόγους. Ουδέν κακόν αμιγές καλού λοιπόν όπως λέγαν οι αρχαίοι σοφοί μας πρόγονοι.

Από κει και πέρα υπάρχει φυσικά μια αβεβαιότητα το κατά πόσο θα επηρεαστεί η ομάδα απ την αγωνιστική της απραξία αλλά γι αυτό κάνεις δε μπορεί να πει κάτι απ το να ελπίζει και να αισιοδοξεί.

Όπως όλοι πλέον έχουν δει, υπάρχουν τόσοι πολλοί και καλοί ποδοσφαιριστές στην ομάδα υπάρχει ένας προπονητής με φιλοδοξίες που ξέρει καλά και την ομάδα και το ελληνικό ποδόσφαιρο που μπορούν να ξεπεράσουν ανώδυνα αυτή τη κατάσταση και να συνεχίσουν  ακόμη καλύτερα από κει που σταμάτησαν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.