Ads Top

Μάντζιος: «Κρατάμε τη νίκη, χρειαζόμαστε χρόνο»


Ο Άκης Μάντζιος έμεινε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές από την παρουσία του Άρη κόντρα στον Απόλλωνα, αλλά στάθηκε και στις αδυναμίες των «κιτρινόμαυρων».
Στο αποτέλεσμα κατά βάση και δευτερευόντως στην εικόνα του Άρη στο 1-0 επί του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Άκης Μάντζιος, δείχνοντας ότι δεν παραβλέπει τις αδυναμίες των «κιτρινόμαυρων».

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Νομίζω ότι στη μεγαλύτερη διάρκεια ήμασταν καλύτεροι. Σε κάποια σημεία, ειδικά στο τελευταίο κομμάτι δώσαμε την ευκαιρία στον Απόλλωνα να μας πιέσει. Κάναμε πολλά λάθη και εύκολα.

Πρέπει να βελτιώσουμε το καλό διάστημα του ποδοσφαίρου. Η ομάδα έχει τους παίκτες για να το κάνει. Χρειαζόμαστε χρόνο, αλλά θέλουμε να κρατήσουμε τα θετικά. Θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και ένα ακόμη γκολ.

Δημιουργήσαμε ευκαιρίες, αλλά ίσως η τελική προσπάθεια να μην ήταν καλή. Φυσικά δεν παίζαμε μόνοι μας. Θα κρατήσουμε όμως την καλή παρουσία και τους τρεις βαθμούς που διατηρούν την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας», ανέφερε στη Nova.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.