Ads Top

Κυριάκος: «Υπάρχουν άνθρωποι που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον Σαββίδη»


Διαβάστε τις δηλώσεις του Κυριάκου Κυριάκου σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Για ύπαρξη ανθρώπων που δεν βλέπουν με συμπάθεια τον Ιβάν Σαββίδη και δεν εκτιμούν την προσφορά του στον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Κυριάκος Κυριάκος μιλώντας σε ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά όσα είπε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη:


Για την αλλαγή στάσης της Κυβέρνησης, στο θέμα της επιστροφής του κόσμου στα γήπεδα:

"Προφανώς και εμάς μας έκανε εντύπωση η στιγμή που πάρθηκε η απόφαση ενώ είχαμε έξαρση των κρουσμάτων. Ήταν μια στιγμή που δεν το περιμέναμε. Προφανώς υπήρχε κάποια ασυνεννοησία. Αντίθετοι δεν ήμασταν και δεν είμαστε αντίθετοι εφόσον οι υγειονομικές επιτροπές το επιτρέψουν".

Για τις εικόνες συνωστισμού:

"Τα παιδιά αυτά δεν είναι τίποτα ξεχωριστό από το τι συμβαίνει καθημερινά στους χώρους εστίασης στα ΜΜΜ κλπ. Πολλοί από εμάς χαλαρώσαμε στην διάρκεια του καλοκαιριού. Δεν είναι μια πρόσκληση της ΠΑΕ προς τον κόσμο Δεν το προκαλέσαμε, δεν θα θέλαμε κανείς να ρισκάρει την υγεία του. Είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί ως ΠΑΕ. Καλούμε και τον κόσμο να σέβεται τα μέτρα".

Για τον Ιβάν Σαββίδη κι όσα λέγονται για αυτόν:

"Το να μπαίνουν τόσο επιπόλαια πληροφορίες, να λέγονται στον αέρα χοντράδες για άνθρωπο επιχειρηματία, ο οποίος έχει και συγκεκριμένες εταιρίες, στο χρηματιστήριο ξέρετε τι είναι να ακουστεί στο ραδιόφωνο ότι ο εκ των ιδιοκτητών του λιμανιού έχει πάθει έμφραγμα; Καταλαβαίνετε επιχειρηματικά τι ζημιά μπορεί να κάνει αυτό» Υπάρχει και ένα γκρουπ ανθρώπων που δεν βλέπουνε με συμπάθεια τον κ. Σαββίδη και ένα γκρουπ ανθρώπων οι οποίοι με αφέλεια και ελαφρά τη καρδία γύρω από το όνομα του ΠΑΟΚ πουλάνε μυαλό".

Για τα οικονομικά της ΠΑΕ:

"Είμαστε στα ενδιάμεσα στάδια που προσπαθούμε να φτάσουμε την αυτάρκεια με ομάδα που κυνηγάει και πρωταθλήματα. Και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ανάπτυξη που έχει και ο κ. Σαββίδης ως άνθρωπος που έχει επενδύσει στην πόλη νομίζω ότι δεν έχει πάρει τον σεβασμό που χρειάζεται από την πόλη".

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.