Ads Top

Χριστοδουλόπουλος: «Άφησα το στίγμα μου στον Ολυμπιακό!»


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος μίλησε για την παρουσία του στον Ολυμπιακό που δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε ο ίδιος και η ομάδα, αλλά εξέφρασε την άποψη ότι άφησε το στίγμα του στους "ερυθρόλευκους".
ΟΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος, λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό, τον βρίσκει αντιμέτωπο έχοντας υπογράψει στον Ατρόμητο.

Με αφορμή το παιχνίδι των δύο ομάδων το Σάββατο (17/10, 20.30) για την 5η αγωνιστική της Super League Interwetten, ο 33χρονος μεσοεπιθετικός μίλησε στη Nova για την παρουσία του στους "ερυθρόλευκους".

Συγκεκριμένα ανέφερε: "Μέχρι πριν από δύο μήνες ήμουν στον Ολυμπιακό, δυστυχώς τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως εξ' αρχής περιμέναμε όλοι λόγω τραυματισμών. Υπάρχουν κι αυτά στο ποδόσφαιρο. Νομίζω όμως ότι άφησα το στίγμα μου και με τις εμφανίσεις και με το δέσιμο με τον κόσμο και στο χτίσιμο της ομάδας που τελικά πήρε το πρωτάθλημα. Από κει και πέρα είναι ντέρμπι. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει το καλύτερο για τον εαυτό του, για την ομάδα του".

Όταν ρωτήθηκε για το αν τον δουν τα παιδιά του, απάντησε: "Σίγουρα θα είναι στην τηλεόραση, δεν ξέρω αν δουν τον αγώνα γιατί είναι λίγο αργά. Με έχουν συνηθίσει με τη φανέλα του Ολυμπιακού και μπορεί να είναι και λίγο μπερδεμένα (γέλια)".
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.