Ads Top

Τα νέα μέτρα που θα ανακοινώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης!


Λουκέτο σε εστίαση, γυμναστήρια, κινηματογράφους και θέατρα ανακοινώνει ο Μητσοτάκης - Τι ώρα θα γίνει τελικά το διάγγελμα!
Μετά τις 12:00 το μεσημέρι αναμένεται να μεταδοθεί τελικά το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, στο οποίο θα ανακοινωθούν τα νέα περιοριστικά μέτρα.

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θα βρεθεί στη Σάμο, για να διαπιστώσει τις ζημιές από το σεισμό και να βρεθεί κοντά στους πληγέντες.

Μετά το μήνυμα του πρωθυπουργό, ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας, θα ανακοινώσει τα μέτρα στήριξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα ανακοινώσει:

- Χρήση μάσκας σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους σε ολόκληρη την επικράτεια και ανεξάρτητα από τη θέση κάθε περιοχής στον Υγειονομικό Χάρτη και το επίπεδο του συναγερμού.

- Αναστολή των ομαδικών αθλητικών εκδηλώσεων σε ολόκληρη τη χώρα, με εξαίρεση τον επαγγελματικό αθλητισμό.

- Απαγόρευση της βραδινής κυκλοφορίας νωρίτερα από τις 00:30, όπως ισχύει μέχρι σήμερα. Ενδεχομένως, η απαγόρευση να ισχύει ακόμα και από τις 10:00 το βράδυ.

- Ολικό κλείσιμο της εστίασης. Οι πληροφορίες υποστηρίζουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ανακοινώσει επίσης μέτρα στήριξης για τον κλάδο, όπως την παράταση στις αναστολές σύμβασης μέχρι το Δεκέμβριο.

- Εκτός από την εστίαση, κλειστά θα είναι στις «πορτοκαλί» και «κόκκινες» περιοχές γυμναστήρια, κινηματογράφοι, θέατρα και γενικότερα κλειστοί χώροι που θεωρούνται εστίες μετάδοσης του ιού λόγω συγχρωτισμού.

- Επέκταση της τηλεργασίας, με στόχο να μην προκαλούνται φαινόμενα συγχρωτισμού στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

- Οριζόντια εφαρμογή της τηλεκπαίδευσης για τα ΑΕΙ.

Ο κ. Μητσοτάκης, σε δραματικούς τόνους, αναμένεται να δηλώσει πως είναι η τελευταία φορά που ανακοινώνει μέτρα, καθώς επόμενο βήμα θα είναι το καθολικό lockdown.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.