Ads Top

Χωρίς Καντουρί αλλά με Μουργκ - Αουγκούστο στο ΟΑΚΑ!


Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μπήκε στα... πιτς και δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Επιστροφή για τον Ντόουγκλας Αουγκούστο, «πρώτη» για Μουργκ.
Ο Μαροκινός, λόγω των ενοχλήσεων στον προσαγωγό, δεν κατάφερε να προπονηθεί, έμεινε εκτός αποστολής και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Εκτός είναι τόσο ο Χοσέ Άνχελ Κρέσπο που συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, όσο κι ο ανέτοιμος Ροντρίγκο. Αντίθετα, για πρώτη φορά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, επιστρέφει ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Στους «εκλεκτούς» για το ντέρμπι με την ΑΕΚ συμπεριλήφθηκε ο Τόμας Μουργκ που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δικεφάλου.

Οι Ίνγκασον, Μιχάι που επέτρεψαν από τις διεθνείς τους υποχρεώσεις υποβλήθηκαν σε τεστ Covid 19 και εν αναμονή των αποτελεσμάτων προπονήθηκαν ατομικά. Και οι δύο παίκτες είναι αρνητικοί και έτσι υπολογίζονται κανονικά από τον Αμπέλ Φερέιρα .

Η τελευταία προπόνηση πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και είχε μαθήματα τακτικής, δουλειά στις στατικές φάσεις κι ελεύθερο παιχνίδι.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεση του ο Αμπέλ Φερέιρα για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση είναι οι:Πασχαλάκης , Ζίβκοβιτς , Μάτος , Ουαγκέ , Μιχάι , Ίνγκασον , Μιχαηλίδης , Βαρέλα , Γιαννούλης , Περέιρα , Νινούα , Εσίτι , Ντόουγκλας , Σβαμπ , Μπίσεσβαρ , Μουργκ , Α.Ζίβκοβιτς , Τζόλης , Σφιντέρσκι , Τσόλακ .
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.