Ads Top

Καραπαπάς: «Τον εξύβρισα, δεν τον απείλησα. Κρίνεται η ζωή μου...»


Ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς κατά την απολογία του στον Αθλητικό Δικαστή της Super League Interwetten, παραδέχτηκε ότι εξύβρισε το διαιτητή του ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά όχι τον απείλησε, λέγοντας μάλιστα ότι κρίνεται η ζωή του και πως τελειώνει το ποδόσφαιρο γι' αυτόν για κάτι που δεν είπε.
Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού Κωνσταντίνος Καραπαπάς έχει κληθεί σε απολογία με βάση τα γραφόμενα στο φύλλο αγώνα του παιχνιδιού με τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες. Ο διαιτητής κάνει λόγο για απειλή, με τον ίδιο να αρνείται κάτι τέτοιο, λέγοντας ότι τον εξύβρισε.

Αρχικά ο Κωνσταντίνος Καραπαπάς είπε: «Ο λόγος που ζήτησα να έρθω γιατί θέλω να ακούγεται η αλήθεια μου. Έχω στοχοποιηθεί λόγω του χαρακτήρα μου και επειδή υπάρχουν σάιτ που με έχουν στοχοποιήσει. Η δικιά μου πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορούσα να αντιληφθώ το λόγο που καλούμουν για απειλή.

Εγώ είμαι ένας άνθρωπος του ποδοσφαίρου, δουλεύω 7 μέρες τη βδομάδα για τον Ολυμπιακό, ζω για το ποδόσφαιρο και για τον Ολυμπιακό. Κινδυνεύω να χάσω τη δουλειά μου για κάτι που έγραψε ένας άνθρωπος που δεν το είπα ποτέ. Έφτασα στα 4 μέτρα από τον διαιτητή. Τον εξύβρισα. Είναι αλήθεια. Αλλά δεν το απείλησα. Δεν θα έλεγα ποτέ θα δεις τι θα πάθεις σε έναν άνθρωπο. Δεν θα το έλεγα ποτέ. Είναι ποταπό. Απάνθρωπο.

Μετά πήγαμε στα αποδυτήρια, και ζήτησα από τον παρατηρητή να δω τον διαιτητή για να τον ρωτήσω γιατί δεν είδε το VAR. Μου είπε αργότερα. Πως ένας άνθρωπος πάει να με καταστρέψει. Εγώ έχω κινηθεί νομικά με εξώδικο. Αυτός ο άνθρωπος με πέντε λέξεις που έχει γράψει, πάει να μου καταστρέψει τη ζωή. Παραδέχομαι ότι ξέφυγε. Το ομολογώ. Να πληρώσω αυτό που έκανα και όχι αυτό που έγραψε ένας άνθρωπος που είναι ανεπάγγελτος».

Πρόεδρος: «Έχω δει ένα φάκελο με περιστατικά που σας αφορούν. Αυτό που θα σας οδηγήσει; Πόσες φορές έχετε έρθει εδώ;»

Καραπαπάς: «Εσείς που έχετε πάρει όλους αυτούς τους φακέλους, δεν σας κάνει εντύπωση που σε ένα ποδόσφαιρο που όλοι βρίζουν, έρχομαι εδώ μόνο εγώ; Γιατί είμαι στοχοποιημένος. Με στοχοποιεί ένα ολόκληρο σύστημα.  Δεν έχω ξαναέρθει για διαιτητή εγώ. Μόνο για ένα περιστατικό με τον Μπέο που δικαιώθηκα. Γιατί αποδείχτηκε ότι ο Μπέος έλεγε ψέμματα. Για πέντε λέξεις που δεν υπάρχουν, κρίνεται η ζωή μου. Τελειώνει η δουλειά μου στο ποδόσφαιρο. Σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω: Είμαι ένας άνθρωπος που είμαι μπροστά και την πληρώνω. Παραδέχομαι αυτό που έκανα, αλλά να πληρώσω για αυτό που έκανα. Δείτε τη φωτογραφία και δείτε τι απόσταση έχω από τον διαιτητή».

Χατζησαββάογλου (νομικός ΠΑΕ Ολυμπιακός): «Ο κύριος Καραπαπάς ήταν διαπιστευμένος από τη Λίγκα και είχε δικαίωμα μετά τη λήξη του παιχνιδιού, να είναι στον αγωνιστικό χώρο ως εκπρόσωπος της ομάδας. Ως προς την παράβαση του άρθρου, ο κύριος Καραπαπάς αποδέχεται την εξύβριση, χωρίς να μπαίνει στη διαδικασία του τι ακριβώς ειπώθηκε. Τα αποδέχεται. Έρχεται ο κύριος Καραπαπάς και λέει: ναι, τον έβρισα, να πληρώσω. Αλλά, δεν έχει πει τα άλλα. Δεν το είπε και θα στείλουμε εξώδικο. Θα κάνει τη διαδικασία για να αποδείξει ότι δεν το είπε. Όποιος εκφοβίζει κάποιον, πρέπει να αποδειχτούν δύο στοιχεία. Πρέπει να δούμε εάν η πράξη είναι ικανή να προξενήσει φόβο και ανησυχία στον απειλούμενο. Δεν προκύπτει αυτό.  Θα έπρεπε να γράφει ο διαιτητής ότι: ο κύριος Καραπαπάς με πλησίασε και με απείλησε με τα εξής. Ή ο παρατηρητής ότι: ο κύριος Καραπαπάς πλησίασε τον διαιτητή απειλητικά και είπε τα εξής. Αλλά, δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο. Το Σύνταγμα λέει όποιος απειλήσει, όχι όποιος εκστομίσει απειλητικές εκφράσεις.»

Καραπαπάς: «Διάβασα στην έκθεση του διαιτητή ότι με απομάκρυνε η αστυνομία μετά από 40 λεπτά. Δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Εγώ έφυγα με την ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια. Εμείς δεν είδαμε κανέναν φοβισμένο άνθρωπο στα αποδυτήρια. Να πούμε την αλήθεια, αυτά που έγιναν».

Χατζησαββάογλου: «Δεν γίνεται σε μία συμπεριφορά αξιωματούχου, να αποδοθεί ευθύνη στην ΠΑΕ. Δεν υπάρχει διαδικασία ή συλλογισμός για ανάμειξη εκπροσώπων της διοίκησης της ΠΑΕ, ώστε να τιμωρηθεί. Δεν προκύπτει ούτε από το φύλλο αγώνα.  Ο Ολυμπιακός ζητάει την απαλλαγή του. Ο κύριος Καραπαπάς ζητάει να τιμωρηθεί για την εξύβριση, ζητάμε να αναγνωρίσετε ως ελαφρυντική την ιδιαιτερότητα του αθλήματος και σας εξήγησε γιατί ξέφυγε. Αλλά, πρέπει να κατανοήσουμε αν κάτι πράγματι συμβαίνει. α τιμωρηθούμε στο σωστό μέτρο, για τους σωστούς λόγους, για πράγματα που έχουμε διαπράξει.»
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.