Ads Top

Μαρτίνς: «Ήταν δύσκολα για εμάς μέχρι το πρώτο γκολ»


Απόλυτα ικανοποιημένος με τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στο ματς με τον Ατρόμητο, ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς.
Διπλά χαρούμενος ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς μετά τη νίκη (4-0) του Ολυμπιακού κόντρα στον Ατρόμητο.

Εκτός από τους τρεις βαθμούς, ο Πορτογάλος τεχνικός κράτησε τη σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς, ενώ τόνισε πως η αποβολή και το πρώτο γκολ έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή του.

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να ανοίξεις το σκορ απέναντι σε μία ομάδα με κλειστή άμυνα. Αυτά τα ματς ανοίγουν μετά το πρώτο γκολ και αυτό έγινε σήμερα. Ήταν δύσκολα μέχρι το πρώτο γκολ. Από εκεί και μετά άνοιξε το ματς και έγινε πιο εύκολο για εμάς», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Nova και πρόσθεσε:

«Πραγματικά σήμερα είμαι πολύ ικανοποιημένος με τη συμπεριφορά και τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι. Δεν ήταν εύκολο. Ο Ατρόμητος είναι ένας δύσκολος αντίπαλος που και κόντρα στον ΠΑΟΚ έχει έκανε ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι σήμερα ήμασταν σοβαροί και συγκεντρωμένοι και δεν επιτρέψαμε να μας δυσκολέψει. Ξέρουμε πως από την αποβολή και μετά, εάν ανοίγαμε το σκορ, τότε το ματς θα ήταν πιο εύκολο για εμάς».

Για τον Γιουσέφ Ελ Αραμπί: «Πάντα τον πιστεύουμε στον Γιουσέφ. Πάντα είναι παρών και ποτέ δεν σταματήσουμε να τον πιστεύουμε. Είναι ο αρχηγός μας και ένας παίκτης που μπορεί να μας βοηθήσει και να βασιστούμε πάνω του».

Για τον Κώστα Φορτούνη: «Είναι σημαντικό να είναι σε καλή κατάσταση. Είναι παίκτης που έχει εξέλιξη και είναι πάντα χρήσιμος σε εμάς όταν είναι καλά».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.