Ads Top

Η συγκλονιστική ομιλία του Φερέιρα μετά την πρόκριση! (vid)


Μια ανατριχιαστική στιγμή μετά το τέλος του ΠΑΟΚ - Μπενφίκα, ο Φερέιρα δίνει το σύνθημα, ο Βαρέλα δακρύζει, ο Πέλκας ουρλιάζει «ΠΑΟΚ»!
Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με την Μπενφίκα, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Άμπελ Φερέιρα, συγκέντρωσε τους παίκτες στον χώρο της μεσαίας γραμμής για μία σύντομη ομιλία.
Ολοι οι παίκτες και τα μέλη του Δικεφάλου με το τελευταίο σφύριγμα μαζεύτηκαν στον κέντρο του γηπέδου, προκειμένου να τους μιλήσει ο Άμπελ Φερέιρα και να τους συγχαρεί γι' αυτή την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν κόντρα στους «Αετούς».

Στο βίντεο που ανήρτησε στα social media η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως αφού έγινε το δεύτερο βήμα τώρα θα πρέπει να επικεντρωθούν στο επόμενο ματς, το οποίο είναι κόντρα στην Κράσνονταρ.

«Σας το είπα πριν αρχίσει το παιχνίδι. Κάθε μέρα πρέπει να λειτουργούμε με αυτόν τον τρόπο: παίζουμε για να κερδίσουμε», τόνισε μεταξύ άλλων.

Στο πλάνο φαίνεται ο Βαρέλα, ο οποίος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από τη συγκίνηση της σπουδαίας πρόκρισης του ΠΑΟΚ σε βάρος της Μπενφίκα.

Μετά το τέλος της ομιλίας του Περέιρα, τον λόγο πήρε ο αρχηγός του Δικεφάλου, Δημήτρης Πέλκας, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για να φωνάξουν όλοι μαζί «ΠΑΟΚ».




Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc) στις

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.