Ads Top

«Στη λίστα του ΠΑΟΚ ο Αντόνιο Τσολάκ!» (pic)


O ΠΑΟΚ έχει βγει στην αγορά αναζητώντας έναν επιθετικό για να καλύψει το κενό του Τσούμπα Άκπομ, με το όνομα του Αντόνιο Τσολάκ να είναι στο προσκήνιο.
O Τσούμπα Άκπομ πλησιάζει προς την έξοδο από την Τούμπα, ο ΠΑΟΚ αναζητά τον αντικαταστάτη του Άγγλου φορ και σύμφωνα με Κροατικά ΜΜΕ ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος αναμένεται σύντομα να αλλάξει φανέλα και να εξαργυρώσει την καταπληκτική σεζόν που έκανε με τη φανέλα της Ριέκα (26 γκολ σε 40 αγώνες) φτάνοντας μέχρι την κατάκτηση του Κυπέλλου Κροατίας.
Η Φενέρμπαχτσε έχει πάρει το προβάδισμα για την απόκτηση του Αντόνιο Τσολάκ, καθώς την Τετάρτη (16/9) κατέθεσε επίσημη πρόταση για την αγορά του, όπως ανακοίνωσε ο ιδιοκτήτης της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς.

Για τον 26χρονο επιθετικό υπήρξαν και στα μέσα Αυγούστου δημοσιεύματα από την Κροατία, που έκαναν λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, ενώ σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Αντε Σούσιτς, ο «Δικέφαλος» παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του μαζί με κάποιες άλλες ομάδες από τη Γαλλία, την Ιταλία και τη Γερμανία.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.