Ads Top

Ο Μέσι «έστειλε» Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ! (pic)


Ο Μέσι «βοήθησε» στη μεταγραφή του Ουαγκέ στον ΠΑΟΚ - Δείτε πως ήρθε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα στη Τούμπα!
Ιστοσελίδα της Ισπανίας αποκαλύπτει μια ενδιαφέρουσα ιστορία για τον Λιονέλ Μέσι και τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ πλέον, Μούσα Ουαγκέ.

Πιο συγκεκριμένα, πριν δηλώσει ότι θέλει να αποχωρήσει, ο Λιονέλ Μέσι, είχε συναντηθεί με την διοίκηση των Καταλανών, ώστε να συζητήσει για τον μεταγραφικό σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας σεζόν.

Ο Αργεντίνος σημείωσε ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και για αυτό ζήτησε την παραχώρηση πέντε παικτών, προκειμένου να βρεθούν χρήματα και να προχωρήσει εν τέλει ο σύλλογος σε μεταγραφική ενίσχυση.

Ένας από αυτούς ήταν και ο και ο Μούσα Ουαγκέ, για τον οποίο ο Μέσι είχε προτείνει να δοθεί κάπου με την μορφή δανεισμού και να επιστρέψει πιο έτοιμος στο «Καμπ Νου».

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί ο Αργεντινός είχε πει στην διοίκηση πως πιστεύει στις δυνατότητες του νεαρού 22χρονου μπακ, ωστόσο δεν θα βρει τον χρόνο που επιθυμεί στην Μπαρτσελόνα. Γι’ αυτό και ζήτησε τον δανεισμό του.

Όσον αφορά τους άλλους τέσσερις ποδοσφαιριστές που φέρεται να ζήτησε ο Μέσι την αποχώρηση τους, ήταν οι Ντεμπελέ, Κουτίνιο, Τοντίμπο και Ραφίνια.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.