Ads Top

Ο πορτογαλικός Τύπος για την… «τραγωδία» της Μπενφίκα!


Οι κορυφαίες πορτογαλικές εφημερίδες ξεσπάθωσαν κατά της Μπενφίκα μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ!
Η ανατροπή της πρόκρισης και ο αποκλεισμός δεν «καταπίνεται» εύκολα σήμερα στην Πορτογαλία που είδε τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, πρώην παίκτη της Μπενφίκα, να επισφραγίσει την νίκη του ΠΑΟΚ.

Α bola, Ο Jogo Και η Record είναι οι τρεις πρώτες πορτογαλικές εφημερίδες που επεσήμαναν τα λάθη της Μπενφίκα που μετά τα πολλά εκατομμύρια ευρώ έμεινε εκτός από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και έκαναν λόγο για «τραγωδία» και οικονομική καταστροφή.

A Bola: «Αετοί χωρίς δικαιολογία» ξεκαθάρισε η A bola για την Μπενφίκα που βίωσε και την απόλυτη ειρωνεία. «Ο Ζίβκβοκιτς που είχε δει την πόρτα της εξόδου ήταν αυτός που πέτυχε το δεύτερο γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη για τον ΠΑΟΚ», έλεγε μεταξύ άλλων η πορτογαλική εφημερίδα.



Record: «Κοστίζει περισσότερα από 40 εκατ.ευρώ» ήταν ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδας. «Ο Αμπέλ Φερέιρα έδωσε ένα μάθημα στον Ζεσούς» επεσήμανε στη συνέχεια. Ενώ, δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα ήταν αυτός που έβαλε το δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ.



Ο Jogo: «Τραγωδία εις τριπλούν» ήταν ο υπέρτιτλος της εφημερίδας. Ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί καθώς υπενθύμισε πως η Μπενφίκα ξόδεψε περίπου 37 εκατ.€ συν τα έσοδα από την φάση των ομίλων για μεταγραφές, ενώ, ως πρωταθλήτρια Πορτογαλίας το 2018/19 έλαβε 49 εκατ.€ και το 2019/20 περίπου 51 εκατ.€. «Η ομάδα των Ζεσούς και Βιέιρα είναι εκτός της συνέχειας του Champions League» ήταν το επόμενο σχόλιο της εφημερίδας.


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.