Ads Top

«Κλείνει» κι άλλον Κροάτη παικταρά ο ΠΑΟΚ!


Έντονη η φημολογία - Δείτε για ποιον πρόκειται, ο ΠΑΟΚ θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο!
Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Ευάγγελος Μίχος στο sportdog.gr:

«Μου σφύριξαν πως είναι πολύ πιθανό να έρθει κι άλλος Κροάτης ποδοσφαιριστής στον ΠΑΟΚ. Κι αυτό έχει να κάνει με συγκεκριμένο "κονέ" του Όλαφ Ρέμπε, τον οποίο ο Γερμανός τεχνικός διευθυντής γνωρίζει πολύ καλά (από την προηγουμενη 10ετία) και τον εμπιστεύεται. Ο λόγος για τον Γιούριτσα Βράνιες... 

Παλαίμαχος Κροάτης μέσος, που το 2011 πέρασε απο την Άρη αλλά μετά απο 1,5 χρόνο, στη Ριέκα κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ο Βρανιες όμως, απο το 2000 ως το καλοκαίρι του 2011 έβγαζε το ψωμί του στην Μπουντεσλίγκα, στις Λεβερκούζεν, Στουτγκάρδη και Βέρντερ, όπου και γνωρίστηκε/συνεργάστηκε με τον Ρέμπε.

Ο κύριος Βράνιες, λοιπόν, βρέθηκε πίσω από τη μεταγραφή του Αντόνιο Τσόλακ (αν και ο φορ ήταν στον μανατζερικό "στάβλο" της Rogon) και είναι ο ίδιος που έχει προτείνει και βοηθάει τόσο στην περίπτωση (δανεισμό με οψιόν αγοράς) Κρίστιαν Μπίστροβιτς (3 εκατ. ευρώ η χρηματιστηριακή αξία), του 22χρονου Κροάτη αμυντικού μέσου της ΤΣΣΚΑ Μόσχας όπως και ενός ακόμη υποψηφιου μέσου. 

Γιατί ο ΠΑΟΚ θα πάρει κι άλλον χαφ, με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους υπάρχοντες του ρόστερ. 

Άλλωστε, κυκλοφορεί στην πιάτσα πως έχει λίστα με παίκτες αυτής της θέσης που οικονομικά αποτελούν plan Α και plan Β, ανάλογα με το αν αποκλείσει ή αποκλειστεί από την Κράσνονταρ...».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.