Ads Top

Μαρτίνς: «Αφιερωμένο στον κ. Σάββα, τον Τοροσίδη και στην οικογένεια του Ολυμπιακού»


Πανευτυχής με την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ και του νταμπλ φέτος για τον Ολυμπιακό, είναι ο Πέδρο Μαρτίνς.
Στον εκλιπόντα Σάββα Θεοδωρίδη, στον Βασίλη Τοροσίδη, αλλά και στην οικογένεια του Ολυμπιακού, αφιέρωσε ο Πέδρο Μαρτίνς την κατάκτηση του Κυπέλλου απέναντι στην ΑΕΚ.
Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε πως οι «ερυθρόλευκοι» εκπλήρωσαν τον αρχικό τους στόχο και πως ακόμη κι όταν δεν έπαιζαν καλά, ήταν σίγουρος ότι έδιναν και την... ψυχή τους στο γρασίδι.

Από 'κει και πέρα, ο προπονητής των νταμπλούχων επιβεβαίωσε το «αντίο» του «Τόρο» από την αγωνιστική δράση, ενώ αποκάλυψε πως θα συνεχίσει από άλλο πόστο στους Πειραιώτες.

«Τελειώνει μία παράξενη και δύσκολη χρονιά. Είμαι πολύ χαρούμενος που αυτή ολοκληρώθηκε με αυτό τον τρόπο. Εκπληρώσαμε τον στόχο μας. Ήταν μία χρονιά με πολλές δυσκολίες. Είναι κρίμα που δεν το ολοκληρώσαμε τον Ιούνιο και μαζί με τους φιλάθλους μας. Είναι καταπληκτικό αυτό που πετύχαμε. Τα δώσαμε όλα. Υπήρχαν στιγμές στη σεζόν που μπορεί να μην παίζαμε καλά, αλλά παίζαμε με την ψυχή μας», δήλωσε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Cosmote TV.

Αναφορικά για το που αφιερώνει το Κύπελλο: «Στον κύριο Σάββα. Ανήκει και σε εκείνον αυτό το τρόπαιο. Στην οικογένεια του Ολυμπιακού και τον Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος σήμερα έδωσε το τελευταίο του παιχνίδι, Αλλά, θα συνεχίσει στην οικογένεια του Ολυμπιακού από άλλο πόστο. Είναι πραγματικά ένα σύμβολο. Σε αυτούς τους τρεις θα ήθελα να το αφιερώσω».

Για τον Μπρούνο: «Θα το δούμε. Υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αναλύσουμε για τη συνέχεια της ομάδας μας. Τα δίνει όλα στο γήπεδο και έχει δώσει απαντήσεις. Δεν ξέρουμε τώρα και πρέπει να σκεφτούμε. Σίγουρα έχει ανταποκριθεί πολύ σωστά όποτε κλήθηκε ο Μπρούνο».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.