Ads Top

«Ο Εμβιλά μένει ελεύθερος για να υπογράψει στον Ολυμπιακό»


Έτοιμος για το «μπαμ» με Εμβιλά είναι ο Ολυμπιακός - Όλα τα δεδομένα της υπόθεσης!
Ο Κώστας Νικολακόπουλος εξήγησε τα δεδομένα της υπόθεσης στον ΣΠΟΡ FM 94.6, μέσω της εκπομπής «Αντεπίθεση» των Βάιου Τσούτσικα και Βασίλη Βέργη.
Επικαλούμενος πληροφορίες από τη Γαλλία, επεσήμανε ότι από την Πέμπτη οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στον 30χρονο μέσο και τη Σεντ Ετιέν είναι σε προχωρημένο επίπεδο από την Πέμπτη, ώστε να μείνει ελεύθερος. Για να υπογράψει στη συνέχεια στους «ερυθρόλευκους».

Οι πιθανότητες είναι σημαντικές για να συμβεί κάτι τέτοιο, λόγω της ρήτρας που υπάρχει στο συμβόλαιό του, που προβλέπει ότι δικαιούται ένα μεγάλο ποσό σε περίπτωσή που μετακινηθεί σε άλλη ομάδα. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την επιθυμία των «στεφανουά» να μην συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών λόγω του γεγονότος ότι κοστίζει -μεικτά- κοντά στα 3,6 εκατ. ευρώ ετησίως, κάνει πολύ πιο εύκολη την όλη διαπραγμάτευση.

Ο παίκτης έχει ξεκαθαρίσει ότι τον ενδιαφέρει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, αλλά δεν υπάρχει ακόμη πλήρης συμφωνία, καθώς ο Εμβιλά ζητά συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως. Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και προβλέπονται ευχάριστες για την ομάδα του Πειραιά.

Την περασμένη σεζόν, ο Εμβιλά πρόλαβε να κάνει 33 συμμετοχές, έχοντας και 2 ασίστ, με τους Γάλλους, παρότι το εγχώριο πρωτάθλημα έμεινε στη… μέση σχεδόν λόγω του κορωνοϊού.



Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.