Ads Top

Άρης: Τελειώνει ο Ένινγκ - Βαρύ το κλίμα και για Χαριστέα!


Απογοητευτικός ήταν ο Άρης κόντρα στην Κόλος Κοβαλίβκα και εκείνος που φαίνεται ότι θα πληρώσει το μάρμαρο είναι ο Μίχαελ Ένινγκ.

Ούτως ή άλλως ουδέποτε κέρδισε πλήρως τον Θόδωρο Καρυπίδη. Ακόμη και την ανανέωση του συμβολαίου του με βαριά καρδιά την έκανε το αφεντικό.


Ο Άρης δεν ήταν αυτός που έπρεπε ούτε στην πρεμιέρα με τη Λαμία. Ούτε εκεί άρεσε η εικόνα του, αλλά το παν ήταν το ματς με τους Ουκρανούς. Εκεί, λοιπόν, ο κόουτς πήρε πολύ χαμηλό βαθμό με ό,τι αυτό συνεπάγεται για το μέλλον του.


Για πρώτη φορά μετά το 1968 οι «κίτρινοι» γνωρίζουν την ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και ο Γερμανός έχει πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης. Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, δεν μπόρεσε να φανεί η ποιότητα του Άρη και αυτό χρεώνεται στον προπονητή.


Θεωρείται δεδομένο πως θα ξεκινήσει άμεσα η αναζήτηση του αντικαταστάτη του. Το θέμα είναι εάν ο Ένινγκ θα καταλάβει την αποτυχία του και θα αποχωρήσει αναίμακτα ή θα κάτσει πάνω στο συμβόλαιό του δυσκολεύοντας την κατάσταση.


Αξίζει να σημειωθεί πως άμοιρος ευθυνών δεν είναι ούτε ο Άγγελος Χαριστέας. Δική του επιλογή ήταν ο Ένινγκ, εκείνος τον στήριξε μέχρι τέλους και σε μία αποστροφή του λόγου του ο Καρυπίδης είχε πει πως όποτε το κρίνει, θα τους διώξει πακέτο. Μένει να δούμε εάν θα το κάνει πράξη.

sportime.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.