Ads Top

«Κλείνει» και εξτρέμ ο Ολυμπιακός!


Κλείνει άμεσα ο εξτρέμ - Μπουφάλ ή Ενκουντού για τα άκρα του Ολυμπιακού!
Προσπάθεια να κλείσει άμεσα τον εξτρέμ κάνει ο Ολυμπιακός, με τον Ενκουντού και τον Μπουφάλ να έχουν πάρει το «πράσινο φως» από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Σε… πόκερ εξελίσσονται οι διαπραγματεύσεις του Ολυμπιακού για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα καλύψει το κενό που άφησε τον περασμένο Ιανουάριο ο Ποντένσε με τη μεταγραφή του στη Γουλβς.

Οι Πειραιώτες συζητούν με τη Σαουθάμπτον για τον Σοφιάν Μπουφάλ και με την Μπεσίκτας για τον Ζορ-Κεβίν Ενκουντού.

Και για τους δύο παίκτες έχει ανάψει το «πράσινο φως» ο Πέδρο Μαρτίνς, όμως για τον Μαροκινό φορ τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα τον θέλουν στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπέτις.

Οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να προχωρήσουν άμεσα οι συγκεκριμένες επαφές, ώστε ο παίκτης να έρθει στην Ελλάδα, να υπογράψει το συμβόλαιό του και να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τα πλέι οφ του Champions League με την Ομόνοια.

Σε πρώτο πλάνο φαίνεται πως είναι η περίπτωση του Μπουφάλ, αλλά ο Ολυμπιακός κρατάει «ζεστή» και την υπόθεση του Ενκουντού, ο οποίος παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να αφήσει την Κωνσταντινούπολη για την Αθήνα, αφού η Μπεσίκτας θέλει να ξεφορτωθεί ορισμένα «βαριά» συμβόλαια.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.