Ads Top

Αυτή είναι η Κράσνονταρ του Μπεργκ που «απειλεί» τον ΠΑΟΚ!


Η Κρασνοντάρ από την Ρωσία είναι η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League με τον Μάρκους Μπεργκ να επιστρέφει στην Ελλάδα.
Επιμένει... ελληνικά η Κράσνονταρ, η οποία για δεύτερη σερί χρονιά είναι αντίπαλος ομάδας από τη χώρα μας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Ο ΠΑΟΚ ελπίζει βέβαια, να κάνει ό,τι και ο Ολυμπιακός πέρυσι. Να την απολείσει δηλαδή με νίκες εντός - εκτός έδρας. Το club από την Ρωσία δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία της να εξασφαλίσει παρουσία στους ομίλους της κορυφαίας διοργάνωσης και έχει τον ίδιο στόχο με τον Δικέφαλο. Αν και δεν μπόρεσε ουσιαστικά την περασμένη σεζόν να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, κατάφερε να κάνει δικό της το Νο2 και έτσι θα βρεθεί ξανά στην Ελλάδα.

Ομάδα χωρίς τον star-player είναι η Κράσνονταρ, η οποία βασίζεται στο καλό σύνολο που έχει δημιουργήσει εδώ και 3 χρόνια ο νεαρός τεχνικός, Μουράντ Μουσάεβ. Ο αμυντικός, Σμόλινγκοβ, από την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και ο τερματοφύλακας, Γκορόντοβ, που αποχώρησε από την Τέρεκ Γκρόζνι, είναι δύο από τις καλές μεταγραφές της, όμως υπήρχαν και αποχωρήσεις, όπως αυτή του βασικού τερματοφύλακα, Κρίτσιουκ, αλλά και του μέσου, Μανουέλ Φερνάντες. Δανεικός παραχωρήθηκε ο αμυντικός, Σπάιτς.

Επειτα από 6 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα Ρωσίας, η Κρασνοντάρ μετρά 2 νίκες και έχει... ξεπέσει στην 11η θέση. Παρά το γεγονός αυτό, έχει το καλύτερο παθητικό έχοντας δεχθεί μόλις 4 γκολ, ενώ στην απέναντι πλευρά του γηπέδου ξεχωρίζει κανείς έναν παλιό γνώριμο, τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έχει ήδη 'χτυπήσει' 3 φορές. Ο Σουηδός πρώην άσος του Παναθηναϊκού είναι σταθερά στην κορυφή του 4-2-3-1, ενώ σημειώνεται ότι οι δύο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες τη σεζόν 2015-16 στο Europa League με τους Ρώσους να κάνουν νίκη στην έδρα τους και να παίρνουν 0-0 στην Τούμπα.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.