Ads Top

«Παίρνει τον νέο Ντούσαν Μπάγεβιτς ο ΠΑΟΚ»


Πρώην άσος της ΑΕΚ αποθεώνει τη νέα μεταγραφή του ΠΑΟΚ - Όλα όσα θέλετε να μάθετε για τον Τσόλακ!
«Είναι πολύ επικίνδυνος. Είναι καθαρός επιθετικός. Δεν παίζει σταθερά όμως στην κορυφή της επίθεσης. Θα τον δείτε αριστερά, δεξιά και πίσω από τον επιθετικό».
Την άποψη ότι ο Αντόνιο Τσόλακ θα δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο συμπατριώτης του, Ζόραν Σλίσκοβιτς.

Ο Κροάτης βετεράνος άσος της ΑΕΚ μίλησε στο sportdog για τη μεταγραφή των Θεσσαλονικιών, για την οποία εξέφρασε τα καλύτερα λόγια. Υποστήριξε, μάλιστα, πως μοιάζει ποδοσφαιρικά στο στυλ του Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στον έτερο Κροάτη, Μάρκο Λιβάγια, για τον οποίο τόνισε ότι πρέπει να δίνει περισσότερα στα μεγάλα ματς και εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της Ένωσης στην Ευρώπη. 

Ποια είναι η άποψη που έχετε σχηματίσει για τον Αντόνιο Τσόλακ;

"Είναι πολύ επικίνδυνος. Είναι καθαρός επιθετικός. Δεν παίζει σταθερά όμως στην κορυφή της επίθεσης. Θα τον δείτε αριστερά, δεξιά και πίσω από τον επιθετικό. Παίρνει, κρατά μπάλα και τη μοιράζει. Ντριπλάρει, έχει καλή τεχνική. Σουτάρει και με τα δύο πόδια. Πάντα είναι σε θέση για γκολ και δημιουργεί ευκαιρίες. Είναι δυνατός και ψηλά με το κεφάλι. Θα προσφέρει πολλά. Γι' αυτό και κόστισε τόσα λεφτά (πάνω από 3 εκατ. ευρώ)".

Πώς είναι ο Τσόλακ σαν χαρακτήρας;

"Είναι πολύ καλός. Είναι ήρεμος. Είναι τζέντλεμαν".

Ποιον παίκτη σας θυμίζει το στυλ του;

"Μοιάζει με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Θα το δείτε. Είναι πολύ επικίνδυνος μέσα στην περιοχή".

Την AΕΚ την παρακολουθείτε;

"Πάντα! Εγώ είμαι ΑΕΚτζής. Βλέπω τι γίνεται. Αλλά κάποια πράγματα δεν μου αρέσουν. Το κατανοώ όμως. Η ομάδα πρέπει να φτιάξει γήπεδο και διαχειρίζεται συνετά τα οικονομικά της. Για να πάει στο επόμενο επίπεδο όμως πρέπει να πάρει παίκτες. Αυτό απαιτεί λεφτά".

"Να δίνει περισσότερα στα μεγάλα παιχνίδια"

Τον έτερο συμπατριώτη σας, τον Λιβάγια πώς τον βλέπετε στην Ελλάδα;

"Είναι πολύ καλός παίκτης. Πρέπει όμως να δίνει περισσότερα στα μεγάλα παιχνίδια. Στις δύσκολες στιγμές σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Ευρώπη, πρέπει να είναι πιο δυνατός. Με καλύτερους συμπαίκτες θα ήταν και ο ίδιος καλύτερος".

Η AΕΚ παίζει με τη Σεντ Γκάλεν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Είστε αισιόδοξος;

"Θα περάσει. Πιστεύω ότι η AΕΚ θα προκριθεί και στους ομίλους. Για μένα το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας είναι ότι δεν είναι μέσα στο δικό της γήπεδο. Είναι άλλο πράγμα να παίζεις στο ΟΑΚΑ και άλλο στη Νέα Φιλαδέλφεια".

Πότε ήταν η τελευταία φορά που ήρθατε στην Ελλάδα;

"Έχω πάνω από 4 χρόνια από την τελευταία φορά που ήρθα. Περιμένω να μπούμε στην Αγιά Σοφιά για να έρθω". 
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.