Ads Top

«Τελειώνει» από τον ΠΑΟΚ ο Μάτος!


Δεν υπολογίζεται ο Μάτος - Όσα ανέφερε ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Τσορμπατζόγλου!
Στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα του σημαντικού αγώνα του ΠΑΟΚ με την Μπενφίκα, με στόχο την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League, αναφέρθηκε ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας στάθηκε στην αισιοδοξία και το πάθος που βγαίνει από τους «ασπρόμαυρους» για το παιχνίδι με τους Πορτογάλους σε εκείνο με την Μπεσίκτας στην προηγούμενη φάση της διοργάνωσης.

«Είμαστε σε καλή διάθεση, σε καλύτερο κλίμα από το ματς με την Μπεσίκτας.Υπάρχει μεγαλύτερο πάθος για το παιχνίδι με την Μπενφίκα» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Ο ΠΑΟΚ δείχνει σε καλή κατάσταση, η Μπενφίκα έχει μεγαλύτερη πίεση. Δεν θέλουμε άλλον έναν ηρωικό αποκλεισμό. Ο ΠΑΟΚ ΠΡΕΠΕΙ να περάσει. Πρέπει να κάνει την υπέρβαση. Στην έδρα του έχει μεγαλύτερες πιθανότητες σε σχέση με την διεξαγωγή του ματς στην Πορτογαλία».

Στη συνέχεια, ο Δημήτρρης Τσορμπατζόγλου έκανε… focus στην εικόνα των δύο προπονητών: «Οι εικόνες των δύο προπονητών είχαν αξία. Ο Φερέιρα ήταν χαμογελαστός, ίσως επειδή είδε και συμπατριώτες του. Είχε μεγάλη άνεση. Ο Ζεσούς είπε πάρα πολλά, ήταν πολύ εκφραστικός, έκανε πολλές χειρονομίες. Δεν ξέρω αν είναι πιεσμένος. Μεταξύ άλλων είπε: “Είμαστε φαβορί, δεν έχουμε πρόβλημα. Δεν χρειάζεται να το πει κανένας αυτό…”. Η όψη των δύο προπονητών έδειχνε ενδεχομένως την ψυχολογία τους για αυτό το παιχνίδι. Ο Φερέιρα ήταν παίκτης του Ζεσούς στην Γκιμαράες».

Εν τω μεταξύ, έκανε και μία τοποθέτηση για την υπόθεση του Λέο Μάτος, ο οποίος φαίνεται πως είναι στην λίστα των υπό παραχώρηση παικτών του ΠΑΟΚ, αφού όλα δείχνουν πως δεν υπολογίζεται και ο Βραζιλιάνος μπακ-χαφ θεωρεί πως είναι καλύτερο να «χωρίσουν» φιλικά οι δύο πλευρές.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:


Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.