Ads Top

Ιβάν Ρόσι: «Θέλω να παίξω στον Παναθηναϊκό!»


Το όνομα του Ιβάν Ρόσι είδε το φως της δημοσιότητας αργά χθες το βράδυ, μετά από ένα τιτίβισμα Αργεντίνου δημοσιογράφου. 
Ο 26χρονος Αργεντίνος έχει χαρακτηριστικά ποδοσφαιρίστη, τα οποία ταιριάζουν με τα... θέλω του «τριφυλλιού» για τη θέση του αμυντικού μέσου.
Το SDNA βρήκε τον 26χρονο χαφ, ο οποίος επιβέβαιωσε το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός έχει ρωτήσει για τον ίδιο ενώ δήλωσε ενθουσιασμένος με την προοπτική να φορέσει τα πράσινα.

Επίσης, τόνισε πως είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι οι πράσινοι έχουν τόσους ισπανόφωνους στο ρόστερ τους, καθώς σε περίπτωση που κλείσει το... deal και έρθει θα μπορεί να προσαρμοστεί πιο εύκολα.

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού: «Γνωρίζω ότι ρώτησαν για μένα. Είμαι ενθουσιασμένος γι΄ αυτό καθώς ο Παναθηναϊκός είναι μια μεγάλη ομάδα. Μακάρι το όλο θέμα να προχωρήσει».

Για το πως βλέπει την προοπτική να φορέσει τα πράσινα: «Φυσικά και θα ήθελα να παίξω στον Παναθηναϊκό. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Είναι μεγάλη ομάδα και θα ήθελα να φορέσω τη φανέλα της».

Για το αν το γεγονός πως υπάρχουν ισπανόφωνοι στην ομάδα θα κάνει πιο εύκολο το να έρθει: «Εννοείται ότι και αυτό θα παίξει ρόλο. Όταν έχεις γύρω σου ανθρώπους που μιλάτε την ίδια γλώσσα, θα μπορείς να προσαρμοστείς ακόμα πιο γρήγορα».

Για το πως θα του φαινόταν να ζήσει στην Ελλάδα: «Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα με πανέμορφο καιρό και τρομερά τοπία. Είναι δεδομένο ότι θα ήθελα να ζήσω εκεί».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.