Ads Top

Φημολογία για ΠΑΟΚ και Πόνσε!


 

Η επικείμενη μεταγραφή του Τσούμπα Άκπομ στην Μίντλεσμπρο δημιουργεί ένα κενό στην επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ με τον Κάρολ Σφιντέρσκι μοναδικό διαθέσιμο καθαρό σέντερ φορ.


Ο Όλαφ Ρέμπε γνωρίζοντας εδώ και μέρες πως ο Άκπομ θα αποχωρήσει από την ομάδα έχει κορυφωσει τις επαφές του για την απόκτηση ενός επιθετικού που θα μπορέσει να κάνει την διαφορά σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Μία από τις περιπτώσεις που φέρεται να έπεσε στο τραπέζι είναι αυτή του Εζέκιελ Πόνσε.


Αν σας θυμίζει κάτι το όνομα του, είναι γιατί προ διετίας αγωνιστηκε στην ΑΕΚ και μάλιστα είχε πάρει τον τίτλο του πρώτου σκόρερ στην Σούπερλιγκ.


Ο 23χρονος επιθετικός το περασμένο καλοκαίρι μεταγράφηκε αντί του ποσού των 3.000.000 ευρώ από την Ρόμα που ανήκαν τα δικαιώματα του στην Σπάρτακ Μόσχας.


Στην πρώτη του σεζόν στην Ρωσία πέτυχε 11 γκολ σε 34 εμφανίσεις μς την φανέλα της Σπάρτακ, ενώ φέτος άρχισε εξαιρετικά με 4 γκολ σε 6 συμμετοχές.


Το γεγονός όμως ότι η ρωσική ομάδα τερμάτισε στην 7η θέση και έμεινε εκτός Ευρώπης την κάνει να… μαζευτεί οικονομικά και να αλλάζει στρατηγική σε επίπεδο συμβολαίων.


Το ύψους 2.000.000 ευρώ συμβόλαιο που έχει ο Πόνσε στην Μόσχα, σε συνδυασμό με την έλευση των Κοκόριν και Σομπόλεφ το καλοκαίρι έχουν αλλάξει τα δεδομένα και υπάρχουν πληροφορίες που θέλουν τον Αργεντινό να… ψάχνεται.


Ο Πόνσε έχει τα στοιχεία που θέλει ο Αμπέλ Φερέιρα για την γραμμή κρούσης του ΠΑΟΚ αλλα δεν είναι μια εύκολη περίπτωση.


Στο ραντάρ του Ρέμπε φυσικά παραμένει το ενδεχόμενο απόκτησης του Αντόνιο Τσόλακ της Ριέκα και αναμένεται άμεσα να υπάρχουν εξελίξεις και για την μεταγραφή επιθετικού.


paokvoice.com

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.