Ads Top

Εκτός πλάνων ο Ζαμπά!


Ο Λέο Ζαμπά παραμένει στα... πιτς δεδομένου πως ο Βραζιλιάνος φαίνεται πως είναι εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα και η προοπτική του δανεισμού του μοιάζει να είναι το πιο πιθανό σενάριο.
Έχοντας αφήσει πίσω του ένα δύσκολο διάστημα πολύμηνης απουσίας από τα γήπεδα λόγω τραυματισμού, ο 22χρονος επέστρεψε στις υποχρεώσεις του Δικεφάλου κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής προετοιμασίας στο Πήλιο.
Έκτοτε, ωστόσο, τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως θα περίμενε ο ίδιος, με το Ζαμπά να είναι εκτός των «εκλεκτών» του Αμπέλ Φερέιρα.

Η αρχή έγινε στο ματς της Ευρώπης κόντρα στη Μπενφίκα δεδομένου πως το όνομά του δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ενώ ανάλογη ήταν η συνέχεια και στο ματς πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Τα πράγματα για το Λέο Ζαμπά έγιναν πιο ξεκάθαρα τις τελευταίες ημέρες, με τους επιτελείς του Δικεφάλου να μην τον συμπεριλαμβάνουν στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με την Κράσνονταρ δεδομένου πως έπρεπε να «χωρέσουν» και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Μουσά Ουαγκέ και Αντόνιο Τσόλακ.

Επιπροσθέτως, στο νέο πλάνο παιχνιδιού που αρέσκεται ο Αμπέλ Φερέιρα, τα χαρακτηριστικά ενός καθαρόαιμου εξτρέμ που παίζει πάνω στη γραμμή δεν «κουμπώνουν» φέτος στα... θέλω του Πορτογάλου και ως εκ τούτου θεωρείται προτιμότερο ο Ζαμπά να δοθεί σε άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να έχει σαφέστατα έναν πιο ενεργό ρόλο από αυτόν που μπορεί να του προσφέρει ο ΠΑΟΚ.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου βρίσκονται σε αναζήτηση ομάδων και η αλήθεια είναι πως αρκετές έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ακόμη και με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο, θα πρέπει να ξεπεραστεί το θέμα του συμβολαίου καθώς είναι ιδιαίτερο υψηλό ακόμη και για ομάδες της Βραζιλίας στην προοπτική του επαναπατρισμού.

Το σίγουρο είναι πως υπάρχουν διάφορες «ζυμώσεις» που αφορούν το Λέο Ζαμπά και δεν αποκλείεται άμεσα να δρομολογηθούν εξελίξεις.

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.