Ads Top

Κι επίσημα στην Μίλαν ο Ψεύτης από τον Αστέρα Τρίπολης!


Τη φανέλα της Μίλαν θα φοράει κι επίσημα, ο Φώτης Ψεύτης, καθώς η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε την παραχώρησή του με τη μορφή δανεισμού και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι.
Ο νεαρός τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης, Φώτης Ψεύτης, συμφώνησε με τη Μίλαν και πλέον θα φοράει τη φανέλα των «ροσονέρι».
Ο εν λόγω τερματοφύλακας πριν από έναν χρόνο μετακινήθηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα στον Αστέρα, εκεί δούλεψε αρχικά στην ομάδα Νέων με τον προπονητή τερματοφυλάκων των ακαδημιών Γιώργο Λαρεντζάκη, όπου και ανέβηκε επίπεδο. Πολύ γρήγορα ο Χρήστος Τσελιόπουλος τον (προπονητής τερματοφυλάκων της πρώτης ομάδας) τον έπαιρνε στην πρώτη ομάδα.

Ο Αστέρας, προχωράει σε ακόμη ένα μεγάλο deal, με έναν κολοσσό του παγκόσμιου ποδοσφαιρικού χάρτη, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά πως έχει ξεφύγει από τα σύνορα της Τρίπολης και της Πελοποννήσου! Μη ξεχνάμε ότι πριν λίγες μέρες ανακοινώθηκε η πώληση του Γιώργου Κυριακόπουλου στη Σασουόλο, με τους κιτρινομπλέ να βάζουν στα ταμεία τους πάνω από 1.000.000 ευρώ.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:

«Ο τερματοφύλακας Φώτης Ψεύτης παραχωρείται στην Milan με τη μορφή δανεισμού από την ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και οψιόν αγοράς από την ιταλική ομάδα το ερχόμενο καλοκαίρι. Ευχόμαστε στον Φώτη καλή επιτυχία σε αυτή τη νέα μεγάλη πρόκληση της καριέρας του».

Ο πρόεδρος των Αρκάδων, Γιώργος Μποροβήλος ανέφερε:

«Κάθε ποδοσφαιρική εξέλιξη για τα παιδιά των Ακαδημιών μας, αποτελεί για εμάς στιγμή υπερηφάνειας και επιβεβαίωσης για τη δουλειά που γίνεται στο οικοδόμημα του ΑΣΤΕΡΑ, από τις βάσεις μέχρι την κορυφή του.

Η συμφωνία μας με μία τόσο σπουδαία ομάδα όπως η Milan έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά από συνεργασίες του ΑΣΤΕΡΑ με κορυφαία ποδοσφαιρικά clubs της Ευρώπης. Ασφαλώς και δεν είναι τυχαίο!

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε στην ίδια κατεύθυνση, να εμπιστευόμαστε τα τμήματα υποδομής μας και να καμαρώνουμε τα δικά μας παιδιά να γίνονται οι πρεσβευτές του ελληνικού ποδοσφαίρου σε όλη την Ευρώπη.  

Ευχόμαστε στον Φώτη να πραγματοποιήσει κάθε ποδοσφαιρικό του όνειρο κι εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε με χαρά την εξέλιξή του».

Ο Φώτης Ψεύτης, από την πλευρά του δεν μπόρεσε να κρύψει τον ενθουσιασμό του γι' αυτή την μεγάλη μεταγραφή που κατάφερε και πήρε: 

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για αυτό που μου συμβαίνει τις τελευταίες ημέρες. Νιώθω ευλογημένος, έχω συναισθήματα που δύσκολα μπορούσα να φανταστώ ότι θα νιώσω. 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ για αυτή την ευκαιρία. Πολύ περισσότερο θα ήθελα να τον ευχαριστήσω για όλες αυτές τις ώρες δουλειάς των ανθρώπων του με εμένα. Δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσω όλους όσους κόπιασαν για να βάλουν τις βάσεις προκειμένου να κάνω αυτό το άλμα καριέρας.

Βρίσκομαι σε ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό club, η Milan είναι όνειρο για κάθε ποδοσφαιριστή και θα προσπαθήσω να δικαιώσω όσους πίστεψαν σε εμένα».
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.