Ads Top

Μένει Ελλάδα ο Ουάρντα!


Μένει Ελλάδα, μένει Superleague ο Αμρ Ουάρντα - Δείτε με ποια ελληνική ομάδα συμφώνησε!
Τον τελευταίο καιρό ο Αμρ Ουάρντα ήταν σε στάση αναμονής αναφορικά με το μέλλον του.
Ο έμπειρος εξτρέμ επέστρεψε στον ΠΑΟΚ μετά το τέλος του δανεισμού του στη Λάρισα, αλλά ήταν γνωστό εδώ και καιρό ότι δεν υπολογίζεται. Όλο αυτό το διάστημα ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή χτυπούσε πόρτες για να βρει την καλύτερη δυνατή λύση για τον πελάτη του. Το προηγούμενο διάστημα το όνομα του Ουάρντα έπαιξε και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού, αλλά η περίπτωση δεν προχώρησε.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία των μεταγραφών οι επιλογές του Αμρ Ουάρντα είναι λίγες. Το ενδεχόμενο να μείνει και ανανεώσει με τον ΠΑΟΚ δεν υπάρχει πουθενά στον ορίζοντα όσο και αν ο παίκτης θα ήθελε να πάρει μια ευκαιρία ακόμα. Από την πλευρά τους στον ΠΑΟΚ δεν έχουν πρόβλημα να τον αφήσουν ελεύθερο αρκεί πρώτα να γνωρίζουν σε ποια ομάδα θα υπογράψει. Θυμίζουμε ότι υπήρχαν δημοσιεύματα μέχρι και για ενδιαφέρον του Άρη αν έμενε ελεύθερος.

Έγινε η έκπληξη με Ουάρντα

Τις τελευταίες ημέρες ο μάνατζερ του Ουάρντα έκανε μια τελευταία προσπάθεια να βρει κάτι καλό στο εξωτερικό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Την ίδια ώρα υπήρξε ενδιαφέρον από την Κύπρο,ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης δεν ήθελε να παίξει στη μεγαλόνησο. Η επιθυμία του είναι να βρει μια ομάδα στη χώρα μας καθώς είναι χαρούμενος στην Ελλάδα. Ο Βόλος παρακολουθούσε τις εξελίξεις και όπως όλα δείχνουν θα κερδίσει τη μάχη για την απόκτηση του.

Ο Βόλος τα έχει βρει σε όλα με τον ΠΑΟΚ και ο παίκτης αναμένεται να μείνει άμεσα ελεύθερος. Ο Ουάρντα έχει άλλον ένα χρόνο συμβόλαιο αλλά θα πάει στον Βόλο με ελεύθερη μεταγραφή. Οι «ασπρόμαυροι» δεν θα λάβουν κάποιο χρηματικό ποσό, αλλά θα διατηρήσουν ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση πώλησης του Ουάρντα σε άλλη ομάδα. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ουάρντα ενδέχεται ακόμα και το μεσημέρι της Δευτέρας να βρεθεί στον Βόλο για να υπογράψει το συμβόλαιό του. Με αυτή την κίνηση ο Βόλος βάζει στο ρόστερ του έναν άκρως ποιοτικό ποδοσφαιριστή που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.