Ads Top

«Έκλεισε» ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο ο Ολυμπιακός!


Ο Ολυμπιακός κινείται για να κλείσει τους καλύτερους ποδοσφαιριστές της χώρας και παίρνει με 3ετές επαγγελματικό συμβόλαιο τον Γιάννη Χριστοφιλόπουλο.
Ο Ολυμπιακός επενδύει στο ταλέντο. Και συνεχίζει να ενισχύεται αποκτώντας τους καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές της χώρας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ερυθρόλευκοι έκλεισαν ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, έδωσαν τα χέρια με τον αρχηγό της Κ-17 του Πανιωνίου, Γιάννη Χριστοφιλόπουλο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι 17χρονος (17/07/2003) κεντρικός αμυντικός έδωσε τα χέρια με τον Ολυμπιακό για επαγγελματικό συμβόλαιο τριών χρόνων και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις.

Η απόκτηση του Χριστοφιλόπουλου είναι η δεύτερη μεταγραφή νεαρού ποδοσφαιριστή από τον Ολυμπιακό, μέσα σε μόλις λίγες ημέρες. Μετά τον 16χρονο (26/07/2004) Αλέξη Καλογερόπουλο του Αστέρα Τρίπολης, οι Πειραιώτες αποφάσισαν να εντάξουν στο δυναμικό τους και τον Χριστοφιλόπουλο, τον οποίο προορίζουν αρχικά για την ομάδα Κ19.

Ο νέος κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας στην ηλικία και τη θέση του. Ηταν αρχηγός της ομάδας Κ17 του Πανιωνίου, εν ενεργεία διεθνείς με όλες τις «μικρές» εθνικές της Ελλάδος και η απόκτησή του θεωρείται επιτυχία για τους Ερυθρόλευκους, καθώς στη διεκδίκησή του είχαν μπει κι άλλες ελληνικές, αλλά και ξένες ομάδες.

Ο Χριστοφιλόπουλος έχει ύψος 1.86 μ. έχει και τα δύο πόδια «καλά», είναι γρήγορος, καλός με την μπάλα στα πόδια και αποτελούσε στόχο του Ολυμπιακού από πέρυσι. Φέτος οι συνθήκες ωρίμασαν και πλέον θα αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα, με κανονική μεταγραφή. Με σκοπό να βοηθήσει τους Πειραιώτες να κατακτήσουν το πρωτάθλημα Κ19, αλλά και να δείξει ότι μπορεί να κάνει το άλμα και να αποτελέσει ένα από τα παιδιά που θα «βγάλει» ο σύλλογος.

Βεβαίως, έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός δε σταματάει τις μεταγραφές, ούτε στην πρώτη ούτε στη δεύτερη ομάδα. Η διοίκηση έχει αποφασίσει να αποκτηθούν και να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο τρόπο τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας. Και αυτή η επιχείρηση συνεχίζεται.

to10.gr

Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.