Ads Top

Και Μπουφάλ και Γκάρι ο Ολυμπιακός!


Σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Σαουθάμπτον είναι οι Πειραιώτες, οι οποίοι δεν εγκαταλείπουν την περίπτωση του Αφρικανού εξτρέμ.
Την περίπτωση του Σοφιάν Μπουφάλ παλεύει ο Ολυμπιακός, όπως έγινε γνωστό από τη Γαλλία με αφορμή την μεταγραφή του Γιάν Εμβιλά στους νταμπλούχους Ελλάδας.
Μάλιστα, ο Μαροκινός εξτρέμ έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γάλλο χαφ που ήρθε προ ημερών από την Σεντ Ετιέν.

Συγκεκριμένα, η Σαουθάμπτον επιθυμεί να παραχωρήσει τον 26χρονο άσο, τον οποίο είχε αποκτήσει πριν από τέσσερα χρόνια έναντι 19 εκατ. ευρώ από τη Λιλ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προσφέρουν ένα ποσό κοντά στα 2,2 εκατ. ευρώ, ενώ οι Άγγλοι ζητούν περίπου 4 εκατ. ευρώ. Τον παίκτη διεκδικούν η Τραμπζονσπόρ και η Μπέτις, αλλά οι Πειραιώτες φαίνεται να έχουν μπει πιο δυνατά για την απόκτησή του.

Όσον αφορά την υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες, ο Ολυμπιακός δεν εγκαταλείπει την περίπτωσή του και παράλληλα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του Αφρικανού εξτρέμ, την Φενέρ που τον έχει αποκτήσει ως δανεικό και την Αλ Ιτιχάντ στην οποία ανήκει.

Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν προσπάθεια για την αγορά του και όχι μόνο για τον δανεισμό του, με τα οικονομικά δεδομένα για το συμβόλαιο του 30χρονου άσου να αποτελούν «αγκάθι» και να ψάχνεται η φόρμουλα για να τα βρουν.
Ακολουθήστε το Live-sports365.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
loading...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Από το Blogger.